THE FUN RUN in Ploiesti

THE FUN RUN in Ploiesti

In data de 12 iulie a.c., la Ploiesti va avea loc concursul sportiv „THE FUN RUN”, aflat la cea de-a doua editie. Evenimentul este organizat de Asociatia „Compassion & Care”, in colaborare cu reprezentanti aiorganizatiei Transition’s Gate din Statele Unite ale Americii, avand ca scop incurajarea persoanelor cuvarste intre 6 si 65 de ani spre un mod de viata sanatos si activ, prin practicarea sporturilor.

Intrecerea va avea loc pe pista de atletism din Parcul Tineretului, de lângă Sala “Olimpia”, intre orele 9:00 – 12:00. Conceput ca o activitate de vacanta pentru persoane cu varste intre 6 şi 65 de ani, distractiva si utila in acelasi timp, concursul se va desfasura pe echipe si va avea urmatoarele probe: alergare 200 m,aruncare la cos (baschet), saritura in lungime, suturi la poarta (forbal) si alergare 600 m. 

Inscrierile se fac pana pe data de 10 iulie, prin email la adresa paula.oprea@compassion-and-care.ro, lanumarul de telefon 0788 999965 sau folosind formularul de contact al website-ului www.compassion-and-care.ro

Desi scopul este mai degraba participarea decat competitia în sine, la finalul concursului fiecare echipă va primi o cupa care va reveni persoanei care a adus cele mai multe puncte echipei. De asemenea, toti partipantii la concurs vor primi diplome.

(524)

Impreuna dam mai departe stirile de bine!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.