Sutine cauzele Cercului de Donatori

Sutine cauzele Cercului de Donatori
De două ori pe an ne întâlnim pentru a cunoaște și pentru a susține cauzele în care credem. La evenimentele Cercului de donatori avem ocazia să punem întrebări celor care au nevoie de ajutorul nostru, să întâlnim alți oameni ca noi și să facem împreună o schimbare reală. Prin donații mici, cumulate, impactul nostru este mai mare.

Te așteptăm alături de noi pe 13 noiembrie 2019 de la ora 18.00 pentru a susține trei cauze care au nevoie de implicarea noastră.
Vreau să particip
Pentru a lupta  împotriva eşecului şi abandonului şcolar, la Centrul Trambulina din Malu Rosu am dezvoltat programul Impuls pentru copiii din clasele 0 – VIII. Le oferim copiilor un sprijin individual zilnic pentru teme, rechizitele, manualele sau alte materiale necesare la şcoală sau la centru. Atelierele sunt un alt mod de a învăţa care îi ajută pe copii să lucreze în echipă, să îşi dezvolte încrederea şi stima de sine şi să devină autonomi şi responsabili.

Prin suma mobilizată la Cercul de Donatori am dori să oferim copiilor un sprijin suplimentar pentru a favoriza participarea lor regulată la programul Impuls: o masă caldă şi abonament lunar pentru mijloacele de transport în comun celor care nu își permit aceste costuri. 
Fiecare proiect are nevoie de susținerea noastră a tuturor. Iar primul pas este să fii ambasador pentru acest proiect. 
Vreau să fiu ambasador
Profesorii și părinții copiilor de la Școala Gimnazială „Nicolae Bălcescu” din Ploiești au un vis, acela de a renova și a da viață amfiteatrului școlii. 

Scopul final al proiectului este imbunatatirea si valorificarea spatiului existent, prin reabilitarea amfiteatrului școlii si prin montarea unei copertine pentru a putea fi utilizat ca loc de desfasurare in orice anotimp (pe vreme insorita sau ploioasa) pentru multitudinea de activitati outdoor (curriculare si extracurriculare) organizate de scoala noastra.

Fiecare proiect are nevoie de susținerea noastră a tuturor. Iar primul pas este să fii ambasador pentru acest proiect. 
Vreau să fiu ambasador
Scopul principal al „Căsuței cu cărți” este acela de promovare a lecturii, dar și de creare și de dezvoltare a unui spirit comunitar, pentru un oras/cartier/sat mai prietenos cu locuitorii lui. Constructia a cinci căsuțe pentru carți, care vor funcționa pe principiul unor biblioteci mobile.

Ele vor fi amplasate in locuri publice din Breaza, Campina, Ploiesti, Nistoresti, iar oamenii vor putea aduce sau lua carti, fara niciun fel de ingradire. Pe cat posibil, unele vor fi amplasate in parcuri sau in apropierea unor locuri de plimbare, pentru ca cei dornici de lectura sa o poata face in conditii cat mai bune. Casutele vor fi realizate si pictate in cadrul unor ateliere, cu sprijinul celor interesati din comunitate. Amplasarea si inaugurarea lor va fi insotita de mici evenimente culturale, realizate impreuna cu profesori, scriitori, artisti din localitatile mentionate mai sus.

Fiecare proiect are nevoie de susținerea noastră a tuturor. Iar primul pas este să fii ambasador pentru acest proiect. 
Vreau să fiu ambasador
Dacă nu vei putea  ajunge, dar vrei să susții proiectele acestei ediții, în contul Fundației Comunitare Prahova sau ne putem întâlni pentru a-i colecta. Banii vor ajunge la proiectul la care îți dorești.  Cont bancar: IBAN RO61 RNCB 0205 1348 8900 0001 deschis la Banca Comercială Română S.A.– Sucursala Prahova. 
Acum este și mai simplu să susții o cauză în care crezi!
Vreau să donez online
Te așteptăm să intri alături de noi în Cercul de Donatori Ploiești și împreună să transformăm ideile bune în fapte bune!

Echipa Fundației Comunitare Prahova
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.