Roboții colaborativi vin în Ploiești

Roboții colaborativi vin în Ploiești

Universal Robots a introdus noua platformă de ateliere „Seminar in the Box”, care este oferită tuturor gratuit

Ploiești, 28 octombrie 2019 – Universal Robots, pionier și lider mondial în domeniul roboților colaborativi (coboți) vă invită, împreună cu partenerii săi la atelierul „Seminar in the box”, care va avea loc marți, 29 octombrie, la Sky Blue Hotel & Spa din Ploiești. Aceste cursuri practice gratuite sunt axate pe programarea și lucrul cu coboți de la Universal Robots, și nu sunt adresate doar managerilor de producție, ci și celor care doresc să afle mai multe despre avantajele automatizării în companiile lor. Atelierul face parte dintr-o serie de ateliere care au început deja și vor continua pe tot parcursul anului. În săptămânile care urmează, vor avea loc ateliere și în Sibiu, Baia Mare și Pitești.

Fiecare „Seminar in the Box“ durează aproximativ 6 ore și începe cu o introducere în domeniul roboticii colaborative. Cea mai lungă sesiune a atelierului interactiv durează trei ore și constă în programarea și aplicarea/utilizarea în practică a robotului colaborativ. Experți de la Universal Robots sunt prezenți în cadrul atelierului pentru întreaga zi și sunt pregătiți să răspundă la toate întrebările legate de soluțiile de automatizare. Există, de asemenea, un spațiu dedicat pentru discuții informale și socializare.

„Seminar in the Box” este conceput pentru aproximativ 20 de persoane. Acest număr limitat de înregistrări asigură un nivel maxim de confort și interactivitate cu cobotul pentru fiecare participant.

Seria de ateliere „Seminar in the Box” a fost lansată cu succes pe piețele din Europa Centrală și de Est și face parte dintr-un număr de alte proiecte Universal Robots care au ca scop creșterea gradului de conștientizare cu privire la automatizarea industrială, în special în rândul întreprinderilor mici și mijlocii. De asemenea, compania deține și propria academie Universal Robots, o platformă de instruire și programare online, destinată lansării în practică a coboților, care este folosită de peste 60.000 de utilizatori din peste 130 de țări din întreaga lume.

Dacă doriți să aflați mai multe despre ce procese pot fi automatizate cu coboți, care este diferența dintre roboții industriali și roboții colaborativi, cum să programați coboții sau cât de rapidă poate fi integrarea acestora la locul de muncă, înscrieți-vă pentru seminar în cel mai apropiat oraș. Toate detaliile, inclusiv formularul pentru înregistrare sunt disponibile la adresa:

www.universalrobotsevents.com.

Program seminarii:

ORAȘ DATA PARTENER
Ploiești 29.10.2019 RobotsNet Consulting
Sibiu 12.11.2019 RobotsNet Consulting
Baia Mare 20.11.2019 ES Elektro
Pitești 28.11.2019 RobotsNet Consulting

Despre Universal Robots

Universal Robots a fost fondat în 2005 de către CTO-ul companiei, Esben Østergaard – Câștigătorul premiului Engelberger 2018, care a dorit să facă tehnologia bazată pe roboți accesibilă tuturor prin dezvoltarea unor roboți industriali flexibili, de dimensiuni mici, ușor de utilizat, cu un preț rezonabil și siguri de utilizat. De la lansarea primului robot colaborativ (cobot), în 2008, compania a înregistrat o creștere considerabilă, coboții ușor de utilizat, fiind vânduți acum pe plan mondial. Compania, care face parte din Teradyne Inc., are sediul în Odense, Danemarca, și are filiale și birouri regionale în Statele Unite, Germania, Franța, Spania, Italia, Republica Cehă, Polonia, Turcia, China, India, Singapore, Japonia, Coreea de Sud, Taiwan și Mexic. În 2018, Universal Robots a avut un venit de 237 milioane USD. Pentru mai multe informații, vizitați www.universal-robots.com  sau citiți blogul nostru la blog.universal-robots.com. 

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.