Societatea comerciala „Dorobantul S.A.”Ploiesti prezenta la „Salonul profesionist de moda”

Societatea  comerciala „Dorobantul  S.A.”Ploiesti prezenta la „Salonul profesionist de moda”

Pentru prima data in Romania, va avea loc in aceasta toamna UN SALON PROFESIONIST al industriei modei, un salon dedicat tuturor celor care activeaza in fashion si in toate domeniile conexe acesteia. Evenimentul, organizat de Businesstexin, Exporom si fashionandbeauty.ro, va avea loc in perioada 25 – 28 septembrie 2013, in cadrul Exporom – cel mai modern complex expozitional din tara.

Un eveniment complex, Romania Fashion Trends & Brands – RFTB, asigura pentru prima data in industria fashion din Romania un cadru specializat propice intalnirilor intre toti profesionistii modei – producatori, importatori, buyeri, presa de specialitate, dar si reprezentanti ai invatamantului superior in domeniul modei. RFTB isi propune sa aduca in acelasi eveniment nume din randul designerilor tineri absolventi ai institutelor de invatamant superior, alaturi de nume consacrate deja pe piata, dar si investitori interesati sa investeasca in viitorul modei romanesti.

Societatea „Dorobantul S.A.”, Ploiesti va participa in calitate de expozant la acest salon, incercand sa reinvie astfel traditia industriei textile in Prahova, alaturi de designerul Florin Dobre. Specializata pe producerea tesaturilor pentru costume barbatesti, inca de la inceputul activitatii din 1886, societatea doreste sa se relanseze pe piata textilelor in haine noi. „Participarea la acest salon profesionist ne va deschide cu siguranta noi drumuri in activitatea noastra. Incercam si ne dorim din suflet sa reusim sa transformama numele „Dorobantul” intr-un brand recunoscut pe plan national si international, asa cum a fost cu ani in urma”, ne-a spus Aurora Grechi, sef serviciu marketing „Dorobantul S.A.”,Ploiesti.

Sambata, in cadrul salonului, va avea loc o prezentare a creatiilor designerului Florin Dobre. Cei interesati pot merge la Exporom Pantelimon, pentru a fi la curent cu tot ceea ce este nou in materie de moda.

 

Monica BOSTAN

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.