„Singurul lucru care contează.Cartea 2 din seria Conversaţii cu omenirea”

„Singurul lucru care contează.Cartea 2 din  seria Conversaţii cu omenirea”

 

Prin bunăvoinţa Bibliotecii Judeţene “Nicolae Iorga” şi a directorului Nicolae Boaru, vă prezentăm în fiecare zi, recenzia unei cărţi. Astăzi “Singurul lucru care contează.Cartea 2 din  seria Conversaţii cu omenirea”, de Neale Donald Walsch.

Lectură plăcută!

Monica BOSTAN

 

 

Lifestyle Publishing

Colecţia „Trebuie să ştii”. Traducere de Bogdan Vasilescu.

Neale Donald Walsch a scris 27 de cărţi din domeniul spiritualităţii practice, printre care Conversaţii cu Dumnezeu, vândută în milioane de exemplare în lumea întreagă. Cărţile lui au fost traduse în 37 de limbi, iar şapte dintre ele au ajuns pe lista de bestselleruri New York Times.

„98% dintre oameni îşi petrec 98% din timp cu lucruri lipsite de importanţă.” …aşa începe cea mai recentă carte a lui Neale Donald Walsch, care ne învaţă că această imensă pierdere de vreme duce la atâtea vieţi pline de tristeţe şi zbucium, şi lumea însăşi pare să se afle mereu în pragul unui dezastru.
Nimeni nu este de vină, spune autorul, pentru această stare de fapt. Pur şi simplu, nu ne-am spus sau nu ne-am gândit la ceea ce contează – sau, dacă la întrebările noastre despre ceea ce contează s-a răspuns, răspunsurile pe care le-am dat n-au fost potrivite.
Acum însă, afirmă Walsch, specia umană primeşte o invitaţie de la Viaţă Însăşi, sub forma unei schimbări energetice palpabile, ce se petrece în 2012 şi după aceea, o invitaţie de a pune întrebarea într-un mod direct – iar oamenii de pretutindeni pot simţi acest lucru.
Walsch ne spune că vieţile noastre nu trebuie să fie o serie de crize de îngrijorări şi de dificultăţi, implicând banii, relaţiile, sănătatea sau familia, şi nici lumea largă nu trebuie să fie un loc al unui dezastru permanent.
„Singurul lucru care contează” ne oferă o formulă, elegantă prin simplitatea sa, ce va înnobila de îndată viaţa celor ce o îmbrăţişează – şi care poate schimba întreaga lume.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.