Semicentenar de la absolvire

Promoţia 1963 a Facultăţii de Biologie, Universitatea Bucureşti, a ales să-şi aniverseze semicentenarul de la absolvire pe meleagurile judeţului nostru. Şi acest fapt nu a fost ales întâmplător pentru că majoritatea tinerilor de atunci, acum cu mai multe amintiri, au fost slujitorii catedrei în fosta Regiune Ploieşti.

Aşadar, cu emoţie în suflet şi cu rouă în priviri, foştii studenţi, astăzi bunici de frunte, au răspuns prezent la strigarea catalogului grupelor, într-o atmosferă de poveste, în staţiunea Cheia.

” E o mare bucurie pentru fiecare dintre noi că am reuşit să ne revedem şi în acest an. Ultima dată ne-am revăzut acum 5 ani si legătura dintre noi s-a sudat şi mai mult. E adevărat că nu ne vine să credem că au trecut atâţia ani peste noi, dar important este că suntem sănătoşi şi ne mândrim cu tot ce am realizat în tot acest timp, atât la catedră, cât şi în vieţile noastre”, ne-a mărturisit cu emoţie o „absolventă”.

Şi ca totul să decurgă ” ca la carte”, organizatorii întâlnirii s-au gândit să le facă colegilor o surpriză, participând la o oră, în cadrul Şcolii din Cheia.

Sufletul revederii a fost Eugeniu Antonescu, fost inspector şcolar al Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova.

 

Monica BOSTAN

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.