Secvețe…din lumea înconjurătoare!

Secvețe…din lumea înconjurătoare!

Clubul de Turism și Arte “Escamonde” Ploiești, împreună cu Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova și cu sprijinul Muzeului de Științele Naturii Prahova, organizează a patra ediție a Festivalului de Fotografie „Secvențe”. În acest an, festivalul va avea loc în perioada 30 septembrie – 02 octombrie 2016.

Festivalul va avea loc în Sala Pașilor Pierduți, din Palatul Culturii, Ploiești.

„Singura constantă în viaţă este schimbarea”, spunea Heraclitus. Totul se transformă în jurul nostru, mai încet sau mai repede. Uneori observăm, alteori nu. Anul acesta Festivalul de fotografie „Secvenţe” şi-a propus să prezinte proiecte ce ilustrează modul în care evoluează lumea care ne înconjoară. De la comunităţi şi oameni, până la monumente şi evenimente intrate în istorie.

secventeFiind un festival în continuă schimbare, organizatorii îşi doresc să afle formula potrivită pentru un eveniment fotografic cât mai reuşit. Continuăm să căutam şi încercăm noi căi de a expune artişti cât mai reprezentativi pentru societatea actuală. Ne dorim ca fiecare participant, fie el expozant sau admirator de fotografie, să-şi găsească locul la acest festival şi, mai ales, să plece cu informaţii şi cunoştinţe cât mai revelatoare.

Anul acesta privim lumea prin „secvenţe” de schimbare.secvente1

Având ca activitate principală atelierele, conferințele și expozițiile fotografice, festivalul va include proiecţii de film, o lansare de lampioane și Strada Artelor – un loc unde artiștii artizanali își vor prezenta creațiile.

În cadrul festivalului vom reuni fotografi din: România, Vietnam, Statele Unite ale Americii, Spania, Canada, Africa de Sud, Elveţia, India şi Austria.

Accesul publicului la festival este gratuit.

Sursa text:
https://www.facebook.com/events/1788392294779001/notif_t=plan_user_invited&notif_id=1473850356547631
Sursa foto: facebook Cătălin Munteanu

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.