Se redeschide INTEREX din Ploiesti

Magazinul Interex a fost cumpărat de un investitor din Capitală, care va deschide în Ploieşti un nou supermarket.

În 2002, Interex a fost printre primele magazine de acest fel inaugurate în municipiu şi primul din lanţul deţinut în România de Intermarche, concernul francez de retail. Zece ani mai târziu, s-a pus lacătul pe uşa supermarketului, când francezii s-au declarat înfrânţi în lupta dusă de marii retaileri.

Încercarea de a vinde la pachet întreg lanţul de magazine Interex a fost soldată eşecului, în 2010, din cauza ofertei descurajatoare. Intermarche a cerut 30 de milioane de euro pentru cele 12 supermarketuri care aveau o cifră de afaceri de aproape 60 de milioane de euro. Aşa că a trecut la o altă strategie, vânzarea la bucată, care se pare că a dat roade, cel puţin în cazul Interex Ploieşti. Bucureşteanul care a cumpărat magazinul va deschide în municipiu un nou supermarket, în aproximativ trei luni. (Foto: systembau.ro)

sursa:http://incomod.ph

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
  1. Cristina Ceaus 29/04/2013, 22:59

    Buna seara,as dori sa stiu si eu cand se va deschide noul supermarchet si daca au locuri pe galerie pentru ca a si dori sa deschid un magazin naturist.Sper ca ma puteti ajuta cu cateva informatii.Va multumesc.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.