Sa dat startul simulari pentru inscrierea in Parlamentului European

Simularea Parlamentului European este deschisă tuturor celor care urmează studii universitare, nivel licenţă şi master, indiferent de universitatea în care studiază sau de specializarea urmată, dar şi elevilor de liceu care până în luna aprilie 2013 au împlinit vârsta de 18 ani.
Conform portalului www.simularepe.ro, experienţa anterioară nu este necesară, însă taxa de participare este obligatorie.

 Înscrierea participanţilor

În vederea completarii formularului de înscriere, participantii sunt rugati sa clasifice în ordinea preferintelor comisiile si grupurile politice din care doresc sa faca parte. Fiecare participant va face parte dintr-un singur grup politic si va participa la sedintele unei singure comisii, în functie de preferintele sale. Lista comisiilor si a subiectelor propuse spre discutie se regaseste pe site la sectiunea Comisii.

Criteriile de selecţie

Cei interesaţi să ia parte la Simularea Parlamentului European, vor completa formularul de înscriere, la care vor ataşa un CV şi o scrisoare de intenţie în care îşi vor justifica alegerea pentru comisie, respectiv partid. Toate acesta vor fi transmise automat pe adresa de e-mail simularepe@yahoo.com.

Termenul limită pentru primirea aplicaţiilor este 8 Martie 2013, ora 23:59.

Rezultatele selecţiei se vor anunţa în data de 22 Martie 2013 pe www.simularepe.ro, precum şi pe adresele de e-mail ale celor înscrişi, indiferent de rezultatul selecţiei.

Sursa: olinestudent.ro

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.