S-a lansat programul „O săptămână la munte”!

S-a lansat programul „O săptămână la munte”!

Săptămâna aceasta s-a lansat programul „O săptămână la munte”, care va dura până pe data de 28 martie. Preţul sejururilor porneşte de 161 de lei, 5 noţi de cazare la unităţi clasificate la două stele şi ajunge la 368 de lie, cinci nopţi de cazare la unităţi de patru stele. Tariful  este pentru o singură persoană.

Potrivit Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc, sejurul va începe duminica şi se va termina vinerea, iar biletele cumpărate nu sunt transmisibile şi nu se permite restituirea sumelor plătite decât în condiţiile legii.

Sistemul de vânzare a programului “O săptămână la munte” este primul venit, primul servit, iar vânzarea se face prin agenţiile de turism.

Potrivit informaţiilor prezente pe site-ul FPTR, numai 27 de unităţi de cazare s-au înscris până acum în program, cele mai multe fiind din staţiunea Predeal (8 unităţi) şi Sinaia (5 unităţi).

Celelalte unităţi de cazare sunt situate în staţiunile: Băişoara, Bran, Buşteni, Călimăneşti, Câmpulung, Fântânele, Gura Humorului, Gura Râului, Moeciu de Sus, Moreni, Poiana Braşov, Poiana Ţapului, Vatra Dornei.
Biletele pot fi procurate din circa 45 de agenţii, între acestea fiind peste 20 de agenţii Eximtur. Toate datele despre program se găsesc pe site-ul www.fptr.ro.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.