Recital Filantropic Emanuela Profirescu Geamănu şi invitaţii săi din muzică, teatru şi film

Recital Filantropic Emanuela Profirescu Geamănu şi invitaţii săi din muzică, teatru şi film

În luna în care sărbătorim iubirea, Emanuela Profirescu Geamănu şi invitaţii săi din muzică, teatru şi fil , alături de Fundaţia Comunitară Prahova, invită toţi iubitorii de artă să ia parte la un spectacol-recital unic pentru Ploieşti, care se va desfăşura în cadrul Filarmonicii „Paul Constantinescu” Ploieşti, în data de 18 februarie2014, începând cu orele 19.00, potrivit unui comunicat de presă remis de către Fundaţia Comunitară Prahova.

Un spectacol – recital (muzică, teatru şi film) în care iubirea se manifestă prin unele din cele mai inspiraţionale reflexii ale sale, împărtăşite de către artiştii, pentru care sensibilizarea faţă de priorităţile comunităţii reprezintă o constantă.

Emanuela Profirescu Geamănu este laureată a numeroase concursuri naţionale şi internaţionale de pian. În anul 2009, a fost distinsă de către Primăria Municipiului Ploieşti cu „Diploma Jubiliară”, pentru promovarea creaţiei muzicale a Compozitorului Paul Constantinescu, prin realizarea filmului documentar dedicat marelui compozitor, precum şi pentru interpretarea Concertului acestuia pentru pian şi orchestră, alături de Filarmonica „Paul Constantinescu”.

Biletele sunt puse în vânzare în noua librărie Diverta din Piaţa Victoriei, nr.4 (lânga Poşta Mare Ploieşti).

Evenimentul este realizat în scopul filantropic , fondurile obţinute prin vânzarea biletelor vor fi direcţionate către Bursele de merit „Adoptă o valoare”.

Fundaţia Comunitară Prahova, prin Fondul pentru Burse de merit „Adoptă o valoare”, susţine şi promovează elevii talentaţi ai judeţului Prahova, încurajează elevii performanţi într-un anumit domeniu: artistic, ştiinţific, sportiv, etc, în drumul pe care l-au ales. Fundaţia comunitară Prahova apreciază talentul, pasiunea, munca şi determinarea, iar tinerii performanţi ai judeţului Prahova sunt o valoare importantă şi merită să fie promovaţi ca exemple demne de urmat.

Până în prezent Fundaţia Comunitară Prahova a acordat burse de merit eleviolor talentaţi, a susţinut iniţiative ale tinerilor şi proiecte ale societăţii civile prahovene cu suma totală de 42 000 lei.

Fundaţia Comunitară Prahova este o organizaţie non-profit, cu sediul în Ploieşti, care îşi desfăşoară activitatea în judeţul Prahova. Misiunea Fundaţiei este aceea de a îmbunătăţi viaţa locuitorilor judeţului, prin mobilizarea şi distribuirea de resurse, în beneficiul iniţiativelor de dezvoltare locală.

Fundaţia Comunitară Prahova (www.fundatiacomunitaraprahova.ro) este o organizaţie susţinută prin Programul Naţional de Fundaţii Comunitare (www.fundatiicomunitare.ro) iniţiat şi coordonat la nivel naţional de către Asociaţia pentru Relaţii Comunitare (www.arcromania.ro) în parteneriat cu Fundaţia pentru parteneriat (www. repf.ro) şi cu Fundaţia PACT (http://fundatiapact.ro/), finanţat de fundaţia Charles Stewart Mott (www.mott.org), Central and Eastern European Trust (www.ceetrust.org) şi Fundaţia Româno-Americană (www.rafonline.org).

Monica BOSTAN

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.