ReCompunem toleranta – eveniment organizat cu ocazia Zilei Internationale a Tolerantei

Asociatia pentru Initiativa si Dezvoltare Continua in parteneriat cu Scoala Sfanta Vineri Ploiesti, organizeaza in data de 16 Noiembrie 2012, incepand cu orele 10.00 un eveniment cu numele “ReCompunem toleranta”

Organizat cu ocazia Zilei Internationale a Tolerantei, evenimentul va debuta cu o dezbatere pe tema tolerantei si a atitudinii tolerante. Coordonatorii proiectului, reprezentantii AIDC vor organiza un inedit exercitiu in care vor fi angrenati peste 40 de tineri.

Finalul va apartine unei competitii intre patru echipe de tineri pentru completarea unor jocuri de puzzle, in care vor fi compuse patru imagini edificatoare pentru definirea tolerantei.

Asociatia pentru Initiativa si Dezvoltare Continua (A.I.D.C.) are ca misiune dezvoltarea serviciilor de calitate si a mecanismelor de solutionare a problemelor pentru a pune in valoare, a promova si a sustine potentialul uman din cele mai diversificate contexte si etape de viata. Activitatea noastra se bazeaza pe urmatoarele principii: 1. Profesionalism in fiecare activitate pe care o desfasuram 2. Respect pentru colaboratorii nostrii (voluntari, clienti, beneficiari, parteneri,etc.) 3. Garantia serviciilor si a programelor desfasurate.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.