Public Speaking într-un cadru non-formal

Public Speaking într-un cadru non-formal
PLOIEȘTI – 5 si 13 noiembrie 2014
 
Cum scap de frica vorbitului in public? Cum imi exprim ideile astfel incat sa ii fac pe ceilalti sa ma urmeze? Cum ma adresez unui grup ostil/reticient?
Ce structura este bine sa urmez in construirea unui discurs? Cum ofer raspuns la orice intrebare?  Toate acestea si multe altele va asteapta in cadrul Workshop-ului de Public Speaking, din datele de 5 si 13 noiembrie, organizat de Asociatia Un Strop de Fericire, în parteneriat cu Biblioteca N. Iorga Ploiesti.
 
Mai devreme sau mai tarziu, tot vom fi nevoiti sa ne exprimam o idee in fata mai multor persoane. De ce sa nu ii „castigam” pe toti inca din primele minute?
 
Evenimentul se adresează persoanelor care doresc să-și construiască o imagine profesionista, cu care sa aiba succes pe viitor, in prezentarea proiectelor/ideilor la scoala/facultate/job/afacere. In cadrul workshop-ului vor fi prezentate tehnici de vorbit in public, de influenta pozitiva a audientei, iar participantii vor avea si ocazia sa isi faca vocea auzita, prin intermediul unor activitati socio-educative, evenimentul derulandu-se într-un cadru non-formal.
 
Inițiator și trainer al acestui eveniment este Daria Adriana Mateescu, voluntar la Asociației Un Strop de Fericire, o tânără din Ploiești, pasionata de public speaking si psihologie, membru al echipei de comunicare TEDx Bucharest 2014, Community Engager TEDx Bucharest 2013, Key-Note Speaker via Skype in cadrul Central European Conference on Information and Intelligent Systems (Croatia, 2013), reporter la Summitul NATO (Chicago, 2012) si membru al echipei „Studenti fara frontiere”, castigatorii „Dezbate Romania” (Bucuresti, 2011). 
 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10203674519441744&set=a.1064215323845.10247.1179852199&type=1&theater

(183)

Impreuna dam mai departe stirile de bine!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.