Proiect Erasmus+ la Valea Doftanei

Proiect Erasmus+ la Valea Doftanei

Asociaţia de tineret Together România organizează în comuna Valea Doftanei, în perioada 33 – 29 Octombrie 2017, proiectul european multicultural “NO Bullying”. Obiectivele principale ale proiectului sunt: promovarea tolerantei intre tineri, o mai buna înţelegere a fenomenului si cum îl putem eradica.

In proiect sunt implicaţi 25 de tineri participanţi si lideri din 5 tari: România, Slovacia, Lituania, Ungaria si Polonia. In cadrul activităţilor de proiect, tinerii participanţi din cele 5 tari au activitati comune cu tinerii din comunitatea locala, pun in practica cunoştinţele si abilităţile dobândite iar la final vor realiza un eveniment in care vor prezenta rezultatele parţiale ale proiectului.
 
Pentru stimularea creativităţii, a participării active si a iniţiativei, cei 25 de participanţi la eveniment vor desfăşura pe perioada celor 7 zile, activităţi specifice de educaţie non-formalã: ateliere de creaţie şi de lucru, activitati out-door si de voluntariat alături de tinerii din comuna, jocuri de grup, întâlniri cu autorităţile si membrii unor ONG-uri locale, seri culturale cu specific naţional pentru fiecare ţarã participantã, descoperirea patrimoniului local si regional prin activităţi specifice, activitati de follow-up, etc.

 

Proiectul este finanţat de Comisia Europeanã prin Programul Erasmus+. Aceasta comunicare reflectã numai punctul de vedere al autorului, iar Comisia nu este responsabilă de utilizarea informaţiilor conţinute de aceastã comunicare.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.