Programul V.O.C.E.A. de networking antreprenorial prinde viaţă şi la Ploieşti

Programul V.O.C.E.A. de networking antreprenorial prinde viaţă şi la Ploieşti

Institutul European de business şi networking din Bucureşti a avut astăzi o primă întâlnire cu oameni de afaceri din Ploieşti, în vederea prezentării unui program antreprenorial. Programul V.O.C.E.A. se adresează oamenilor de afaceri, atât femei cât şi bărbaţi. Pe de o parte, aduce un suport real şi concret participanţilor la întâlniri, bazate pe brainstorming / mastermind. Pe de altă parte, întregul program gravitează în jurul a cinci valori fundamentale: Viziune – Onestitate – Credibilitate – Etică – Altruism.

Ploieştiul este al doilea centru din ţară, după Bucureşti, în care se implementează acest program, urmând ca acest program să funcţioneze în Craiova şi Timişoara.

“Viziunea este ceva ce trebuie să vină din tine; te vezi undeva în viitor, vezi unde trebuie să ajungi, vezi ceea ce trebuie să faci. Viziunea nu este o constantă, ea schimbându-se odată cu creşterea personală. Cu onestitate vom crea o echipă puternică în Ploieşti, pe bază de credibilitate, etică şi altruism”, a subliniat Otilia Radu , manager al unei firme de turism din Ploieşti.

Monica BOSTAN

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.