Prahova de doua ori castigatoare la Festivalul Mamaia 2012

Madalina Cernat a castigat finala concursului national ,,Mamaia copiilor”. Piesa cu care s-a calificat se numeste “Traiesc” si a fost scrisa de Marius Teicu.

Madalina Cernat a debutat la 15 septembrie 2006, in prima zi de scoala, zi care ii va purta noroc in cariera ei artistica.   Cantecul cu care si-a facut aparitia a fost “Ghita” al Cleopatrei Stratan, cu care a avut mare succes la scoala cat si in oras.
Madalina a urmat Scoala de Arta Ploiesti, sectia canto – profesor Cornel Irimia, cel care cu multa pricepere ii slefuieste vocea si ii compune melodiile.  Desi este mica, stie sa daruiasca din suflet pentru sufletul publicului, avand un stil personal de interpretare si prezentare artistica.

Rodica Elena Tudor, a fost declarata castigatoarea Festivalului Mamaia 2012 si  a plecat acasa cu trofeul festivalului. Chiar daca nu se afla la prima participare in cadrul acestui festival, Rodica Elena Tudor a uimit atat publicul cat si membrii juriului. In anul 2010 aceasta a participat in acest concurs si a ocupat locul II. Anul acesta insa, artista a reusit performanta. Interpretarea sa a fost una impecabila.

Pentru efortul depus, pentru munca si pentru sacrificiu, Rodica Elena Tudor merita din plin trofeul Festivalului de Muzica Usoara Mamaia 2012, in ciuda dificultatilor de organizare si a obstacolelor ivite pe parcurs. Pentru modestia de care da dovada de fiecare data, pentru talentul sau si pentru spiritul competitiv, cu siguranta, numele ei va straluci intr-o lume care a uitat parca de adevaratele valori. Pentru un om deosebit si pentru un artist complet, FELICITARI RODICA! (sursa : ziaruloval.ro)

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.