Ploieștiul are reprezentante la Campionatul European de Majorete (EMC)

Ploieștiul are reprezentante la Campionatul European de Majorete (EMC)

Echipa ”Sunshine” a Liceului Tehnologic Administrativ și de Servicii ”Victor Slăvescu” Ploiești, coordonată de prof. Mihaela Vintilescu, este prezentă la cea de-a XVI-a ediție a Campionatului European de Majorete (EMC), care are loc în municipiul Targoviste, între 11-14 septembrie 2014.

Reprezentantele  echipei: Mihalache Cristina-căpitan și Șerban Alexandra, în urma participării la Campionatul Național de Majorete, desfășurat la Cluj în perioada 31 mai-1 iunie 2014, au ocupat locul II și s-au calificat la Campionatul European de Majorete. Ele vor evolua în această competiție la categoria senioare, secțiunea non-formații / duo – majorete pom-pon.

Participarea echipei „Sunshine” la Campionatului European de Majorete (EMC) este susținută de către membrii și invitații Cercului de Donatori Ploiești, persoane active, care spijină acțiunile locale în care cred.

La această competiție vor participa echipe din Franța, Republica Ceha, Bosnia-Herțegovina, Croația, Bulgaria, Ungaria, Muntenegru, Serbia și Romania.  Evoluțiile majoretelor la această competiție vor cuprinde secțiuni pentru non-formații solo/duo și formații: majorete tradiționale pom-pon, baton și show, pe categorii de vârstă: cadete, junioare și senioare.

Conform programului, evoluțiile la secțiunile non-formații se vor desfășura în prima zi a competiției, continuând cu secțiunile pe echipe pom-pon și baton în următoarele zile, iar rezultatele și premierea vor avea loc la sfârșitul zilei de 14 septembrie 2014. Competiția se va derula pe platoul din Piața Prefecturii – Târgoviște, pentru a fi urmărită de cât mai mulți spectatori, fiind ea însăși un spectacol.

Cercul de Donatori Ploiești supranumit Arena Leilor pentru ONG-uri, există din dorința de a dona strategic către proiecte locale și reprezintă o comunitate de persoane implicate care susțin financiar și promovează inițiative cu impact.

Cercul de Donatori Ploiești, implementat local de către Fundația Comunitară Prahova, este parte din rețeaua The Funding Network România, o inițiativă a Asociației pentru Relații Comunitare și The Funding Network.

 

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.