Clubul Artist s-a lansat la West Mall

Clubul Artist s-a lansat la West Mall

Clubul ARTIST s-a lansat duminică, 14 septembrie 2014, la West Mall din Ploiești. Spectacolul de lansare a reunit vocile cursanților Clubului, iar spectatorii s-au bucurat de numeroase momente artistice, precum și de două surprize oferite de Cristi Duca – profesor de pian, și de invitatul de onoare al evenimentului – Laurian Manta.

Dintre performerii de duminică îi amintim pe Anisia Calciu – 5 ani, Bianca Bădoi – 9 ani, Ana Maria Dinică – 8 ani, Daria Radu – 8 ani, Daria Petre – 12 ani, Eusebiu Tudoroiu – 16 ani și Cătălina Soare – 15 ani, copii care au oferit publicului prezent momente solistice de muzică ușoară.

Cristi Duca a susținut un moment artistic interpretând trei dintre propriile creații pianistice ce redau o îmbinare a stilurilor musicale, atât clasice, cât și contemporane.

Laurian Manta, concurent la prestigiosul show de televiziune – Vocea Romaniei – , s-a prezentat alături de pianista Cristina Ionescu. Cei doi formează un inedit proiect de voce și pian, iar mini recitalul lor a fost compus din binecunoscute cover-uri precum Gace Kelly a lui Mika sau Satay with me a lui Sam Smit.

Lansarea Clubului ARTIST La West Mall face parte dintr-o serie de spectacole care vor avea loc din două în două săptămâni la parterul mallului, cu scopul de a oferi locuitorilor din zona de Vest a orașului o oportunitate de relaxare într-o după amiază de weekend.

Cu această ocazie, a fost inaugurat noul spațiu in care Clubul își va desfășura activitatea.  Spațiul se află la etajul 2 al mallului, lângă scările rulante. Programul  de activitate va fi de luni până vineri, între orele 16:00 – 20:00, iar în weekend, între 9:00 – 12:00.

Clubul ARTIST s-a înființat în 2011 oferind cursuri de canto-muzică ușoară și dansuri. Ulterior, activitatea Clubului s-a concentrat doar pe cursurile de canto, îndrumandu-și cursanții pe calea performanței. Astfel, în palmaresul Clubului se regăsesc numeroase participări la spectacole, festivaluri și concursuri, de unde a obținut aprecierea juriilor prin importante premii.

Începând din această toamnă, Clubul Artist își extinde paleta de cursuri cu cele de pian și ateliere de creație (quilling, origami, pictură).

Echipa Clubului Artist este formată din Roxana Furtună – profesor de canto-muzică ușoară, Cristina Ionescu – profesor de pian și Cristi Duca – profesor de pian si compozitor, toti fiind profesori ai Colegiului de Artă Carmen Sylva Îloiesti.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.