Ploiestenii au talent!

Dinu Valentin, din Ploiești a incantat cu vocea sa spectatorii și telespectatorii ce au urmărit emisiunea „Romanii au talent”. El a cantat melodia „Cat de frumoasa esti” binecunoscuta in interpretarea lui Mihai Traistariu. Căsătorit și tata a doi copii, ploieșteanul nostru lucrează într-o spalatorie auto. Dupa ce a fost ascultat de juriu acesta a primit trei de DA pentru a merge mai departe.

Ești foarte talentat. Dupa părerea mea, meriți, nu numai ca meriți, ar trebui sa schimbi jobul asta” a spus Mihai Petre, unul din membrii juriului.

Andi Moisescu, al doilea membru al juriului a spus: „Eu nu-l cunosc pe el personal, nu am avut ocazia sa ma duc la el la spălatorie sa vad cum spală mașinile, habar nu am cât ești tu de priceput în aceasta meserie de spălat mașini, dar, as risca sa prezic ceva despre viitorul tău, cariera ta la spalatorie se cam apropie de sfarsit

Puteți vizualiza aici cum a cantat prahoveanul nostru.

Felicitări!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
  1. Dumnezeu are grija de fiecare dintre noi,este important insa sa nu uitam niciodata acest lucru si sa pretuim darurile sale lasandu-i si pe altii sa se bucure de ele.
    Am si eu o fata care canta asa ca tine si-mi doresc din suflet ca ea sa bucure oamenii cu vocea sa.Bravo Valentin!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.