Pentru al doilea an consecutiv, de 1 iunie, se culeg zambete pentru Maya!

Pentru al doilea an consecutiv,  de 1 iunie, se  culeg zambete pentru Maya!

In data de 1 iunie, un grup de initiativa format din: Marina Cocos, Adboutique si  ALMO New Learning Concept, vor sa continuie ceea ce  au inceput anul trecut! Si anume, strangerea fondurilor pentru Maya Stefan!

Cu banii stransi la evenimentul trecut, Maya a avut posibilitatea de a merge alaturi de parintii sai in Turcia, la investigatii in vederea unor concluzii medicale care sa  o ajute sa paseasca din nou! Ceea ce s-a si intamplat! Salvarea Mayei consta  intr-o interventie pe coloana, interventie care se face in Turcia si costa 22.000 de dolari.

La fel ca anul trecut, evenimentul este de interes deopotriva pentru copii si parinti. El contine atat  latura educativa (prin diversele jocuri educative pe care le organizeaza), dar si una distractiva (DJ care va animaatmosfera, concursuri cu obstacole,cele mai mari tobogane gonflabile din Ploiesti, clowni, trupa de dans care va face demonstratii, facepainting, tombole cu mult mai multe premii decat anul trecut (jocuri, lego,bicicleta, tableta,role).

Si parintii prezenti la eveniment vor avea parte de surprize astfel incat exista si pentru ei: prezentari de moda, tombole cudiverse premii (sedinte de make up,accesorii fashion,masaj), demonstratii live de hairstyle, etc.In plus anul acesta, va fi organizat si un bazar pentru copii unde fiecare copil isi poate vinde lucrurile care nu-i mai sunt de folos contra unei taxe modice de participare, taxa care se va duce bineinteles, tot catre Maya!

De asemenea,partenerii evenimentului pun la dispozitie diverse produse care se pot achizitiona la eveniment(aranjamente florale, tricouri personalizate, etc), iar banii din vanzare mergand in acelasi scop. Masa este asigurata pentru copii, sub forma unui bufet suedez la care accesul se face facand dovada biletului.candy bar. Maya are cinci ani și s-a născut prematur, cu leziuni ale sistemului nervos central, care i-au provocat malformații grave ale picioarelor. Din primele luni de viață ale Mayei, părinții au început să caute soluții ca ea să crească normal. Niciun fel de recupereare medicală nu a ajutat-o pe Maya să meargă.

Se reia, ca anul trecut, mecanismul evenimentului,care este la fel de  corect si transparent, pretul obtinut din  vanzarea biletelor meargand direct in contul Asociatiei Stefan Maya, asociatie infiintata de parintii Mayei anul acesta, pentru a oferi un plus de transparenta acestui caz! „Ne distram si ajutam! Acesta este conceptul creat anul trecut de organizatorii evenimentului, dat fiind faptul ca pe langa  o petrecere deosebita de Ziua Copilului, participantii au posibilitatea si de a face un Bine.

Iar, pentru dvs dragi parinti, va fi oferit un TIMP DE CALITATE, timp pe care il folositi alaturi de copii dvs!

Venim catre dvs cu rugamintea de a ne  sustine in demersulnostru atat printr-o sponsorizare de orice natura sau prin participarea la eveniment, alaturi de copiii dvs. Evenimentul beneficiaza de o mediatizare intensa in ziarele si televiziunile locale!

Conchidem prin a va supune atentiei un element extrem de important,acela ca pentru noi, companiile organizatoare este un eveniment free of charge!

Va asteptam pe 1 iunie, incepand cu orele 11,00, la Pik Elegance Bucov.Pentru detalii va rugam sa ne  contactati:Marina Cocos 0786198720Alexandra Motrescu 0740002666Loredana Chelba 0721911879nedistramsiajutam@gmail.com

 

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.