Parteneriat pentru ecologie in Gura Vitioarei

Miercuri, 7 martie 2012, Grupul Şcolar Măneciu a organizat activitatea pentru promovarea primei ediţii a proiectului “Mediul Ambiental Natural-Educaţia prin Curriculum Integrat Unitar”.

Activitatea a avut loc la Şcoala cu clasele I-VIII de la Gura Vitioarei, care s-a oferit a fi gazdă, fiind şi una dintre partenerii proiectului alături de Şcoala cu clasele        I-VIII Slon şi Grupul Şcolar “Şerban Vodă”, Slănic. Proiectul a avut ca subiect ocrotirea mediului şi au fost prezentate dezastrele naturii.

Un grup format din patru eleve de la Grupul Şcolar “Şerban Vodă”,Slănic împreună cu profesorii coordonatori, Luminiţa Dragomir(profesor de limba engleză) şi Andra Ilie(profesor de limba franceză) au prezentat proiectele “Save the Earth” şi “L’âme de la nature”.

Proiectul “L’âme de la nature”, a cuprins prezentarea unui film despre oraşul Slănic şi o prezentare PowerPoint in limba franceză despre poluare, cu titlul “La Pollution” realizată de elevele Graţiela Belciug şi Emilia Bran.

Proiectul “Save the Earth” a constat în prezentarea unui film despre defrişare si efectele ei negative,realizat de Graţiela Belciug, interpretarea unei melodii de către eleva Paticia Pap-Pataki şi o poezie recitată de eleva Neagu Gabriela, cu tema “Salvaţi Planeta!”, toate in limba engleză.

Activitatea a avut ca scop informarea tinerilor în legătură cu calamităţile mediului înconjurător.

Mesajul către tineri a fost: “VOI SUNTEŢI CEI CARE MAI PUTEŢI SCHIMBA CEVA!”, au declarat Andra Ilie şi Luminiţa Dragomir,  profesorii coordonatori de la Grupul Şcolar “Şerban Vodă”, Slănic.

Gratiela Belciug

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
Newer Post
  1. carlyss :) 12/03/2012, 15:28

    Cel mai tare! <3

    Reply
  2. cu defrisarea ar fi trebuit sa te documentezi mai mult , stiai ca arborii s-au dublat in ultimul secol ,, sunt de doua ori mai multi decat acum 100 de ani 😉 .

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.