Oportunitate de angajare pentru cunoscatorii de limba romana. Salariu 3000 euro

Oportunitate de angajare pentru cunoscatorii de limba romana. Salariu 3000 euro

Institutiile UE au declansat recrutarile de traducatori si interpreti pe limba romana pentru Comisia Europeana si Parlamentul European.

Incepand cu data de 4 iulie 2013 a demarat o noua campanie de angajare in institutiile UE. Institutiile europene au scos la concurs sute de posturi de traducatori si interpreti de conferinta pentru limbile engleza, franceza, romana si slovena.

Printre conditiile de admitere pentru posturile de interpret de limba romana la nivelul UE se numara stapanirea perfecta a limbii romane, atat vorbit, cat si scris, dar si cunoasterea aprofundata a cel putin alte 2 limbi. 
Una dintre aceste limbi straine trebuie sa fie neaparat engleza, franceza sau germana.
Alte conditii pentru a putea lua parte la concurs sunt: o calificare corespunzatoare ca interpret de conferinta sau o diploma de studii universitare, plus un an de experienta profesionala ca interpret de conferinta, precum si detinerea unei diplome universitare in orice domeniu.
Data-limita de depunere a candidaturii este 6 august 2013.
Procedura de selectie pentru interpretii de conferinta pune accent pe competentele de interpretare, precum si pe competentele esentiale impuse tuturor functionarilor UE.
Salariul de baza pentru posturile permanente pleaca de la suma de 3.300 de euro, la care se adauga numeroase beneficii: alocatii pentru familie, alocatie pentru casa – 2% din salariul de baza si 167 euro, alocatie pentru copil aflat in intretinere, 360 de euro, alocatie pentru gradinita, 89 euro, indemnizatie de expatriere, 16% din salariul de baza sau alocatia de rezidenta in strainatate – 4% din salariul de baza.
Daca va intereseaza cum arata un model de test de examen puteti vedea pe site-ul EPSO al Comisiei Europene.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.