Noul tomograf de la Spitalul judetean Prahova la dispozitia pacientilor

 

Noul tomograf de la Spitalul Judeţean de Urgenţă este, în sfârşit, funcţional! Odată rezolvată această problemă, Mircea Cosma, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, doreşte să rezolve şi situaţia grupurilor sanitare.

Ieri a fost inaugurat noul tomograf de la Spitalul Judeţean de Urgenţă! Acesta a fost achiziţionat de Consiliul Judeţean în luna noiembrie a anului trecut, dar nu a putut fi folosit fără avizul Consiliului Naţional al Activităţilor Nucleare.

Începând de ieri, aparatul a fost pus în funcţiune. Atât pacienţii internaţi, cât şi cei sosiţi la urgenţe vor putea beneficia gratuit de tomografie. Cei cu bilet de trimitere de la medicul de familie vor avea de achitat aproximativ 250 de lei, în cazul unei tomografii fără substanţă de contrast. Dacă analiza este amănunţită şi necesită substanţă de contrast, preţul se ridică la aproximativ 500 de lei.

Odată rezolvată această problemă, prioritare pentru Mircea Cosma sunt grupurile sanitare din cadrul spitalului, care, în momentul de faţă, lasă de dorit.

sursa si detalii:telegrafuldeprahova.ro

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
  1. stoica Tudor 10/06/2013, 16:20

    Stimate Mircea Cosma ,
    Sunt un cetatean venit din alta tara dupa 40 de ani, si a trbuit sa ma lovesc de anumite probleme medicale (Compiuter tomografie) pentru mama mea la acest Spital. Dupa multe insistente am aflat ca va trebui sa bag bani in plic si sa dau Dnei Dr Popa. Lucru care am si facut dar asteptarile au fost dezamagitoare. Tomografia af
    fost facuta ne profesional, asa ca m-am dus la Bucuresti la Spitalul militar si au citit CD respectiv. Mi sa spus ca cine a pregatit pacientul , nu i sa atribuit acel contrast si totul a fost fara competenta din partea Dr.Popa. Deci am dat (Spaga Made in Romania si totul a fost degeaba.Cum va explicati realizarile Dvoastra cu acest Compiuter Tomograf si cu oameni incompetenti si spagari? Va multumesc. Din cite am auzit sunte-ti Politician? Eu nu am sa las asa lucrurile. Ve-ti mai auzi si pe la Televiziune acest caz.ltumesc Stoica Tudor.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.