Ne revedem la Cercul de Donatori Ploiesti

Te invităm la Cercul de Donatori pentru a scrie o nouă poveste a binelui, a solidarității și a generozității.

Îți  transmitem mai jos mesajul Ralucăi Eparu, jurnalist și donator recurent:
”În contextul în care individualizarea ia treptat locul solidarităţii comunitare, Cercul de Donatori este o mişcare absolut necesară. Pentru a ne aminti că doar împreună putem ieşi din cele mai grele încercări şi pentru a educa generaţiile viitoare în spiritul „puterii lui împreună”. Pentru a ne da imboldul să descoperim în noi ceea ce a fost întotdeauna, dărnicia şi compasiunea. Pentru a ne uni în jurul unor situaţii care odată rezolvate ne transformă pe noi şi societatea în care trăim în ceva mai bun.

De ce donez? Am detaliat aici https://bit.ly/3bPlM5k (De ce ar trebui să-ți faci un obicei din a dona!) motivele pentru care eu fac asta regulat. Cercul de Donatori este încă un pretext să îmi urmez principiile.


De ce să donezi tu? Pentru că fiecare mână întinsă ţi se va întoarce exact atunci când vei avea nevoie. Pentru că atunci când dai, ai. Pentru că banii trebuie să circule pentru a se înmulţi. Pentru că prin generozitatea ta vei mai pune o piatră la temelia lumii în care va trăi copilul tău! Pentru că ai posibilitatea să schimbi destine şi să faci oameni fericiţi! Şi pentru că oricând ai ce dona.
Dacă nu bani, timpul sau experienţa şi expertiza ta într-un anumit domeniu, ceva util pentru altul, de care tu nu mai nevoie. Pentru că poţi face parte din ceva mare şi poţi pune umărul la înfăptuirea miracolelor! Pentru că eşti bun şi acum ai ocazia perfectă de a demonstra asta! Participă la cea de-a 13-a ediţie a Cercului de Donatori din Ploieşti pe 9 iunie!”


– Raluca Eparu, jurnalist prahovaeconomică.eu
 
VREAU SĂ PARTICIP
Te invităm alături de oamenii cărora le pasă de ceilalți și pentru care „a face bine” nu este doar o intenție, ci a devenit o acțiune recurentă!

Miercuri, 9 iunie, începând cu ora 18.00, ne revedem în număr cât mai mare la un eveniment on-line, fără restricții și fără număr maxim de participanți. Vom susține împreună trei cauze locale care aduc o schimbare în bine pentru Ploiești! De abia așteptăm momentele tradiționale de networking, în care bem împreună un pahar de vin, dar și tombola cu care încheiem fiecare ediție. Pentru a primi linkul de participare, te rugăm să te înscrii aici http://bit.ly/inscrierecerc13
 
Ținuta busines casual nu mai este obligatorie, însă donația minimă a rămas aceeași, de 50 lei. Poți dona direct în cadrul evenimentului, prinr-un link de plată on-line sau poți dona ulterior, printr-un angajament de plată, timp de o lună după eveniment.
Mai jos îți prezentăm pe scurt proiectele selectate pentru Cercul de Donatori Ploiești ed XIII on-line

Camera de terapie senzorială este un sistem destinat persoanele adulte cu dizabilități din cadrul Centrului de Abilitare și Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Filipeștii de Târg, care permite relaxarea la nivel fizic, emoțional, atingerea liniștii interioare prin experiență pozitivă, într-un mediu de siguranță maximă, precum și creșterea nivelului de încredere, respect și recunoaștere pentru cei 42 beneficiari ai centrului.
Efectul va consta în interacțiuni pozitive cu ceilalți beneficiari, cu personalul și cu membrii comunității și în îmbunătățirea comunicării și autonomiei personale.

Citește povestea proiectului și motivația Antigonei Orlic, inițiatoarea proiectului, aici: http://bit.ly/camerasenzoriala

Susține acest proiect alături de ceilalți, donând în siguranță aici => https://mpy.ro/2py18ter 
Irina Săcuiu, psihoterapeut, a observat în ultimele șase luni nevoia profesorilor de reziliență cu toate problemele școlii online și offline. Comunicarea sănătoasă este o nevoie urgentă în majoritatea unităților de învățământ.

Irina va organiza ateliere pentru 40 profesori despre cum trebuie să se conecteze și să comunice empatic cu elevii, cum să comunice cu părinții, cum să ofere feedback, cum să folosească tehnici liniștire și autoliniștire în condiții de stres extrem, precum și conștientizarea și accesarea propriilor resurse pentru a face față oricărui eveniment neplăcut sau chiar traumatizant (cum este cazul pandemiei).

Citește povestea proiectului și motivația Irinei aici: http://bit.ly/proiectpsiho-educatie

Susține acest proiect de psiho-educație alături de ceilalți, donând în siguranță aici https://mpy.ro/2py198er
Câți dintre noi știm cum arăta Ploieștiul acum mai bine de 100 de ani? Istoria vizuală a orașului și noțiunea de mândrie locală trebuie cultivate pentru generațiile următoare! „Traversând Ploieștii”, proiectul Asociației Culturale ATOMeste o lucrare unicat la nivel național, în peisajul editorial de gen care ne prezintă, în timp și spațiu, transformările urbanistice prin care a trecut orașul Ploiești, începând cu sfârșitul secolului XIX și până la finele secolului XX.
Alături de lansarea de carte vor fi organizate ateliere tematice în liceele prahovene, iar o parte din albume vor fi donate către bibliotecile școlilor prahovene și cele publice.

Citește povestea proiectului și motivația lui Alin Tomozei aici: http://bit.ly/traversandploiestii

Susține acest proiect de alături de ceilalți, donează în siguranță aici https://mpy.ro/2py19aer
Donează 2 ore din timpul tău și participă pentru a cunoaște oamenii care vor să schimbe în bine comunitatea în care trăim. 

Înscrie-te pentru a participa la Cercul de Donatori ediția XIII on-line aici http://bit.ly/inscrierecerc13 și haide să facem împreună schimbarea pe care vrem să o vedem în comunitatea noastră!
 
Cercul de Donatori Ploiești ediția XIII on-line  este un proiect al Fundației Comunitare Prahova realizat cu susținerea Asociației pentru Relații ComunitareThe Funding Network și Frederick Mulder Foundation. 
 ***Nu ezita să ne contactezi pentru orice întrebare: 

Isabela Alexe – isabela@fundatiacomunitaraprahova.ro / 0726.382.864
Bianca Dăniță – bianca@fundatiacomunitaraprahova.ro / 0736.351.513

Cu drag, 
Echipa Cercului de Donatori Ploiești 
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.