Mii de premii pentru ploiestenii care colecteaza deseurile selectiv!

AddThis Social Bookmark Button

Eco-Rom Ambalaje a lansat campania de informare, educare si responsabilizare cu privire la colectarea selectiva a deseurilor de ambalaje: „Ai colectat, Ai castigat!”. care se deruleaza in perioada 18 iunie – 28 iulie, in 23 de orase din tara, printre care si Ploiesti.
Astfel, ploiestenii care vin in perioada 25 iunie – 28 iulie la containerele de colectare selectivă amplasate in orasul lor si aduc minimum 10 deseuri de ambalaje au sansa de a castiga premii eco pe loc si de a intra in tombola pentru Marele Premiu, un autoturism.Mecanismul de inscriere in tombola este foarte simplu. Participantul va primi, de la promoterii colectarii selective, pentru fiecare 10 deseuri de ambalaje, un tichet razuibil pe care este inscris un cod unic. Pentru a intra in tombola pentru premiul cel mare, participantul are la dispozitie doua modalitati: sa inscrie codul unic de pe tichet pe site-ul campaniei: www.ColecteazaSelectiv.ro sau sa il trimita prin sms la 1899, numar cu tarif normal, valabil in toate retelele de telefonie mobila (Vodafone, Orange, Cosmote şi Zapp).

„Campania „Ai colectat, Ai castigat!“ face parte dintr-o serie de initiative pe care le derulam anual cu obiectivul de a informa si educa cetatenii pentru a colecta selectiv deseurile de ambalaje in vederea reciclarii. Selectarea deseurilor acasa trebuie sa devina o obisnuinta si un mod de viata, fiind unica solutie pentru a trimite deseurile catre reciclare si a avea, astfel, o viata mai sanatoasa si mai prietenoasa cu mediul ”, a declarat Sorin Cristian Popescu, Director General Eco-Rom Ambalaje.

Sursa: prahovabusiness.ro
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.