Medalie de argint pentru CSM Ploiesti, la C.N. de sah (copii,cadeti si juniori ) pe echipe de la Iasi

Saptamana trecuta, la Iasi, a avut loc o noua editie Campionatului national de sah pe echipe pentru copii, cadeti si juniori.
. La editia de la Iasi s-a prezentat si Clubului Sportiv Municipal Ploiesti.
Echipa din Ploiesti a aliniat la startul campionatului doua echipe: la categoria baieti 12 ani (Gabriel Herea, Catalin Sandu, Constantin Stoica si Alexandru Radulescu – rezerva) si la categoria baieti 8 ani (Flavius Stroe, Irinel Traila si David Voicea).
La concursul de sah rapid,12 ani, echipa ploiesteana a obtinut medalia de argint
. Gruparea din prahova a obtinut 11 puncte din 14 posibile, avand: cinci victorii, un rezultat de egalitate si o infrangere, clasandu-se in urma echipei gazde, Politehnica Iasi 1.
Prezenti prima data la un concurs national, si baietii ( 8 ani ) de la  clubului ploiestean au facut o impresieexcelenta , fiind extrem de aproape de a castiga o medalie.
Sportivii prahoveni au reusit patru victorii din cele sapte runde disputate, incheind la egalitate de puncte cu inca trei echipe. In urma departajarii la punctele de meci, ploiestenii au ratat medalia de bronz, clasandu-se pe locul al cincilea din 12 formatii inscrise.
La proba de sah blitz, CSM Ploiestia fost foarte aproape de a castiga bronzul , ( 12 ani) , Formatia ploiesteana a a avut un total de 9 puncte (patru victorii, un egal si doua infrangeri), fiind la egalitate cu echipa gazda  CS Politehnica Iasi 2, insa ploiestenii au avut  cu 0,5 puncte mai putin la puncte de meci.
Astfel ploiestenii au terminat pe locul 4.
Tot locul 4,a obtinut si echipa de la categoria 12 ani.
La proba de sah clasic, CSM Ploiesti ,s-a aflat  din nou, in prima parte a clasamentului.
La categoria 12 ani, acestia au foarte aproape de medalia de argint , insa s-au situat pe locul al cincilea, cu noua puncte.

Gabriel Dima

(88)

Impreuna dam mai departe stirile de bine!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.