La C.M. de box (juniori) , prahoveanul Georgian Tudor a cucerit singura medalie pentru Romania

Romania a reusit sa castige o medalie mondiala. Asta datorita , prahoveanului Georgian Tudor ,antrenat de binecunoscutul antrenor ploiestean “Titi Prosop” , Titi Tudor

. Georgian Tudor legitimat la UPETROM-Petrolul  a castigat medalia de bronz ( categoria 46 de kg.

In penultimul pugilistul originar din comuna Pietrosani a a pierdut greu disputa cu Clay Waterman, din Australia, sportivul australian s-a  impus in repriza de departajare .

Aur pentru Conpet, argint si bronz pentru UPETROM-Petrolul la Campionatele Nationale de box pentru seniori

Sambata la Bacau s-au incheiat campionatele nationale de box pentru seniori,ploiestenii obtinand : o medalie de aur, una de argint si doua de bronz.

Aurul (la cat.56 kg ) a fost castigat de Catalin Grigore sportivul legitimat la Conpet-Stelica Box, boxerul este  pregatit de Emil Popa ,Catalin a reusit sa se impuna, la puncte, in fata lui Veronel Tarau (Pandurii Tg. Jiu).

Celelalte medalii au fost castigate de sportivii legitimati la UPETROM-Petrolul Ploiesti. Argintul a revenit lui  Madalin Nicolae (+91 kg), care a trecut in finala de Mihai Nistor (CSM Bacau 2010.

Iar, bronzul a fost adjudecat de Georgian Popescu (69 kg) si Tiberiu Porcoi (81 kg), ambii pierzand in semifinale contra lui Catalin Paraschiveanu (CSM Bacau 2010) si, respectiv, Ionut Bodalcu (Farul Constanta).

Gabriel Dima

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.