Mai sunt numai cateva zile pentru a aplica la Fondul pentru Burse de Merit „Adoptă o valoare”

Mai sunt numai cateva zile pentru a aplica la  Fondul pentru Burse de Merit „Adoptă o valoare”

Sunt încurajați elevii performanţi într-un anumit domeniu: artistic, ştiinţific, sportiv etc. să aplice până la data de 1 octombrie 2013 la Fondul pentru Burse de Merit „Adoptă o valoare”.
Fiecare elev cu domiciliul pe raza judeţului Prahova care, prin muncă şi determinare, doreşte să îşi valorifice talentul, să completeze formularul de aplicaţie on-line pentru a se înscrie în selecţia beneficiarilor Fondului pentru Burse de merit „Adoptă o valoare”.
http://www.fundatiacomunitaraprahova.ro/index.php/fonduri/adopta-o-valoare
http://www.fundatiacomunitaraprahova.ro/index.php/2-uncategorised/19-formular-aplicare-aov
Sunt încurajaţi să aplice elevii care îndeplinesc următoarele condiţii:
• au performanţe dovedite în domeniul lor de specialitate;
• studiază la o unitate de învăţământ pe raza judeţului Prahova.
Ghidul complet pentru finanţare este disponibil pe site-ul Fundaţiei Comunitare Prahova la www.fundatiacomunitaraprahova.ro, sectiunea „Fonduri pentru comunitate” (http://fundatiacomunitaraprahova.ro/index.php/fonduri/adopta-o-valoare).
Informaţii suplimentare pot fi obţinute la datele de mai jos, din partea persoanelor de contact, prin email.

Fundaţia Comunitară Prahova apreciază talentul, pasiunea, munca şi determinarea, consideră că tinerii performanţi ai judeţului Prahova sunt o valoare importantă şi merită să fie promovaţi ca exemple demne de urmat.

Fundaţia Comunitară Prahova este o organizaţie non-profit, cu sediul în Ploieşti, care îşi desfăşoară activitatea în judeţul Prahova. Misiunea Fundaţiei Comunitare Prahova este de a îmbunătăţi viaţa locuitorilor judeţului Prahova prin mobilizarea şi distribuirea de resurse în beneficiul iniţiativelor de dezvoltare locală. Ajutam comunitatea prin atragerea şi direcţionarea resurselor către cele mai importante domenii de dezvoltare, încurajând implicarea civică şi iniţiativele cetăţenilor, ONG-urilor şi grupurilor de acţiune locală. Totodată, servim donatorii (persoane fizice sau companii) prin identificarea împreună cu aceştia a celor mai bune mecanisme de implicare filantropică, în acele arii în care contribuţia lor poate avea cel mai mare impact. Valorile Fundaţiei Comunitare Prahova sunt: Transparenţa, Profesionalismul, Impactul pe termen lung, Creşterea calităţii vieţii.
Fondul de burse „Adoptă o valoare” este administrat de către Fundaţia Comunitară Prahova (www.fundaţiacomunitaraprahova.ro), organizaţie susţinută prin Programul Naţional de Fundaţii Comunitare (www.fundatiicomunitare.ro), iniţiat şi coordonat la nivel naţional de către Asociaţia pentru Relaţii Comunitare (www.arcromania.ro) în parteneriat cu Fundaţia pentru Parteneriat (www.repf.ro) şi cu Fundaţia PACT (http://fundatiapact.ro/), finanţat de Fundaţia Charles Stewart Mott (www.mott.org), Central and Eastern European Trust (www.ceetrust.org) şi Fundaţia Româno-Americană (www.rafonline.org).

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.