Madalina Cernat – cand cantecul se transforma intr-o cariera

Madalina Cernat - cand cantecul se transforma intr-o carieraPe Madalina Cernat am cunoscut-o prima data in anul 2009, atunci cand era in clasa a III-a la o scoala generala din Baicoi. Tot timpul atenta, organizata, Madalina nu uita niciodata sa zambeasca. 

In afara de asta, nu mi-a atras atentia in mod special, asta pana cand ceilalti copii mi-au spus mandri ca Madalina Cernat, fetita din banca a doua, canta. Intai am zambit stingher, dupa care mi-au repetat ca Madalina lor canta cu adevarat, merge la festivaluri si castiga premii importante.

Asa a ajuns Madalina in fata clasei si a facut o demonstratie la „cererea publicului”. Un copil de 9 ani canta cu adevarat, traind versurile, muzica si gesticuland ca si cum se afla pe o scena.

Anii au trecut, eu am plecat de la scoala lor, dar intr-o zi, printre emailuri si sarcinile de la serviciu, am aflat o veste mare: Madalina Cernat castigase Mamaia Copiilor 2012. Ba mai mult, in urma cu doua saptamani, Madalina a primit Premiul Radio Romania Junior 2012. Mi-am amintit atunci inca o data de fetita bruneta cu ochi negri si sclipitori care imi spusese mandra si determinata ca ea vrea sa faca din cantec o cariera.

detalii : ziare.com
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.