„Lupii galbeni” au castigat primul meci amical din turneul din Austria . FC Petrolul – SK Trepka 2-1

FC Petrolul a debutat cu victorie stagiul din Austria, castigand meciul disputat marti  dupa-amiaza, la Neunkirchen, cu SK Trepca (Kosovo. Petrolul s-a impus cu scorul de 2-1, golurile ploiestenilor  fiind marcate de catre catre Djurovic (35) si Negru (83).

„Galben-albastrii” au avut parte de un meci tare.

Desi SK Trepca, este o echipa de care n-a auzit nimeni, kosovarii au jucat cu ambiti,avand si  un stil de joc extrem de agresiv.
Trupa lui Vivi Rachita  a ratat primele ocazii importante, Apostu ( minutul 7 – reluare de la 14 metri, pe langa poarta si minutul 20 – sut de la 20 de metri, in bara) si Florentin Dumitru ( minutul 14 – sut de la 20 metri, putin peste poarta) .
In minutul 35, „lupii” au deschis scorul dupa  un corner executat de pe stanga de catre Florentin Dumitru, sarbul Nenad Djurovic a reluat, de la 8-9 metri, cu capul in poarta.
Imediat  adversarii, au dat o replica, dupa un sut respins in fata de Zimmermann, Emini  a fost faultat in careu de catre Sipovic, insa lovitura de pedeapsa ratata  de Babaj (minutul 38) .
In minutul 43,Oprita a fost semnalizat eronat de la margine (ofsaid), intr-un moment in care acesta scapase singur spre poarta adversa.
In minutul 50,kosovarii  au reusit sa egaleze, Ahmeti a inscris din lovitura libera de la circa 20 de metri.
Petrolistii au continuat sa domine.
In minutul 83 a venit al-2-lea gol atunci cand Vali Negru a inscris cu capul, de la 8 metri,dupa o centrare  trimisa,de Vladimir Krstic.

FC Petrolul va sustine, azi, urmatorul joc de pregatire, urmand sa intalneasca formatia austriaca SC Columbia (Regional Leauge Est).
gabriel Dima

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.