„Lupii galbeni” au castigat primul meci amical din turneul din Austria . FC Petrolul – SK Trepka 2-1

FC Petrolul a debutat cu victorie stagiul din Austria, castigand meciul disputat marti  dupa-amiaza, la Neunkirchen, cu SK Trepca (Kosovo. Petrolul s-a impus cu scorul de 2-1, golurile ploiestenilor  fiind marcate de catre catre Djurovic (35) si Negru (83).

„Galben-albastrii” au avut parte de un meci tare.

Desi SK Trepca, este o echipa de care n-a auzit nimeni, kosovarii au jucat cu ambiti,avand si  un stil de joc extrem de agresiv.
Trupa lui Vivi Rachita  a ratat primele ocazii importante, Apostu ( minutul 7 – reluare de la 14 metri, pe langa poarta si minutul 20 – sut de la 20 de metri, in bara) si Florentin Dumitru ( minutul 14 – sut de la 20 metri, putin peste poarta) .
In minutul 35, „lupii” au deschis scorul dupa  un corner executat de pe stanga de catre Florentin Dumitru, sarbul Nenad Djurovic a reluat, de la 8-9 metri, cu capul in poarta.
Imediat  adversarii, au dat o replica, dupa un sut respins in fata de Zimmermann, Emini  a fost faultat in careu de catre Sipovic, insa lovitura de pedeapsa ratata  de Babaj (minutul 38) .
In minutul 43,Oprita a fost semnalizat eronat de la margine (ofsaid), intr-un moment in care acesta scapase singur spre poarta adversa.
In minutul 50,kosovarii  au reusit sa egaleze, Ahmeti a inscris din lovitura libera de la circa 20 de metri.
Petrolistii au continuat sa domine.
In minutul 83 a venit al-2-lea gol atunci cand Vali Negru a inscris cu capul, de la 8 metri,dupa o centrare  trimisa,de Vladimir Krstic.

FC Petrolul va sustine, azi, urmatorul joc de pregatire, urmand sa intalneasca formatia austriaca SC Columbia (Regional Leauge Est).
gabriel Dima

(72)

Impreuna dam mai departe stirile de bine!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.