Local media meets Europe

Grupul PPE din Comitetul Regiunilor organizează în perioada 24-25 noiembrie a.c., la Bruxelles, sub deviza „Local media meets Europe”, ediţia 2011 a Winter University” pentru jurnaliştii de radio de la nivel local şi regional.

Înscrierile, după principiul primul venit, primul servit, dar şi informaţii privind posibilitatea unor rambursări ale cheltuielilor de deplasare şi cazare, la responsabilul de comunicare, Kathryn Owens: kathyn.owens@cor.europa.eu.

45 de jurnalişti europeni de radio vor dezbate topicuri importante precum:

– Ce face UE pentru a facilita activitatea jurnaliştilor de radio interesaţi de tematicile europene, în contextul în care, între 60-85% din populaţia europeană ascultă radio cel puţin 2-3 ore pe zi.

– un sfert din totalul utilizatorilor de internet din Europa intervievaţi ascultă radio online şi Internet, acesta fiind unul dintre segmentele cu cea mai rapidă creştere în termeni de audio; dar ce înseamnă acest lucru pentru staţiile noastre de radio locale şi regionale şi ce face UE pentru a le ajuta?

– politica regională este o colecţie de mii de proiecte co-finanţate de către UE. Împreună, acestea promovează prosperitatea economică şi coeziunea socială în întreaga Europă. Banii vând informaţia şi imaginea, cum sunt reflectaţi în regiunea dumneavoastră banii primiţi de la UE.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.