Ionut Georgescu – un presedinte dinamic

Iubitorii baschetului din Prahova si cei ai echipei masculine de baschet CSU Asesoft Ploiesti au auzit cu siguranta de presedintele executive al acesteia ,Ionut Georgescu.
Ionut Georgescu , s-a nascut 25.07.1988 la Ploiesti.
De la 3 ani pana la 10 a jucat in piese de teatru la Palatul Copiilor din Ploiesti.
Ionut a jucat :handbal,baschet si fotbal pana sa devina presedinte.
La 15 ani a  inceput sa scrie despre sport la un saptamanal de profil,iar peste un an a inceput sa lucreze la Radio Prahova si un cotidian national.
La doar 17 ani ,a creat primul site de baschet ( www.numaibaschet.ro) si peste un an a intrat in staff-ul echipei CSU Asesoft Ploiesti.
Intre 2008-2010 a avut propia emisiune la Prahova Tv ,”Campionii” .
La  18 ani, Ionuţ s-a clasat în primii trei la premiile “Ioan Chirilă” – “Talentul anului.
Ionut  a absolvit liceul “Toma N.Socolescu” Ploiesti  si cursurile Universitatii Bucureşti – Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării.
Din 2010 este Presedinte Executiv al echipei masculine de baschet CSU Asesoft Ploiesti,fiind de altfel sic el mai tanar presedinte din baschetul romanesc.
Despre :Ionut Georgescu,baschet,CSU Asesoft Ploiesti intr-un interviu cu presedintele celei mai bune echipe de baschet masculine din ultimii ani din Romania.
Multumim lui Ionut pentru amabilitatea si placerea de a se confensa cititorilor nostril.
1.Ionut georgescu   despre……..
Ionut Georgescu si CSU Asesoft Ploiesti
Ionut Georgescu este un tip indragostit de ceea ce inseamna CSU Asesoft. Fiind intr-o „familie” de premianti, nu poti decat sa tintesti tot mai sus, sa vrei sa te autodepasesti. In aceste conditii, CSU Asesoft a devenit pentru mine un mod de viata care m-a ajutat sa ma maturizez si sa progresez.

2.Esti un presedinte exercutiv foarte tanar . Cum se simte I.G. in aceasta ipostaza ?
Este adevarat ca sunt cel mai tanar din baschet pe aceasta functie, iar asta inseamna pentru mine o mare responsabilitate. Vorbim de Asesoft, vorbim de un brand in sportul romanesc… Marele meu noroc a fost sa-i am alaturi de mine pe cei mai buni conducatori / manageri din Romania: Sebastian Ghita si Alexandru Iacobescu. M-au luat alaturi de ei cand aveam 17 ani si, alaturi de Dragos Patraru, mi-au oferit o educatie pe care nu o poti primi la scoala si, de multe ori, nici acasa. Eu am incercat sa nu le insel asteptarile si asta fac in continuare. Lucrand alaturi de acesti oameni tineri, avand alaturi un antrenor precum Vladimir Arnautovic, mi-a fost mai usor sa-mi gasesc locul intr-un sistem profesionist, iar apoi sa incerc sa vin cu ceva nou pe toate planurile care tin de CSU Asesoft: echipa mare, grupele de copii si juniori, relatia cu suporteri, actiunile cu caracter sportiv si cultural si asa mai departe.

3. Cel mai frumos / urat moment din activitatea ta ……
A fost primul an in noua functie, dar eu sunt alaturi de CSU de aproximativ 6 ani. Au fost foarte multe momente frumoase: finala din 2010, fiecare trofeu castigat, organizarea unor evenimente precum Final Four sau All Star Game. La polul opus, cel mai trist moment s-a petrecut in finalul meciului 6 de la Cluj, cand Morris a marcat un cos antologic din jumatatea proprie, in ultima secunda, si am pierdut titlul. Asta, baschetbalistic vorbind, pentru ca atunci cand pui in aceeasi propozitie „tristete” si „Asesoft” nu te poti gandi decat la moartea lui Toni Alexe.

Continuarea interviului aici : http://infoploiesticity.blogspot.com/2011/07/interviu-cu-ionut-georgescu-presedinte.html

Interviu realizat de Gabriel Dima ( pentru InfoPloiestiCity si promovamprahova.ro)

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.