Asesoft – Clipe de glorie

Suporterii si jucatorii s-au reintalnit in sala de cinema

In week-end-ul recent incheiat, Blue Fan Aseshow a organizat cu sprijinul mai multor parteneri apropiati de fenomen un eveniment la care a participat o parte din familia Asesoft. Fanii si jucatorii Catalin Burlacu, Levente Szijarto, Vlad Negoitescu, Vlad Dumitrescu si Alin Bobeica si-au dat intalnire la Cinema 3D Caffe pentru a urmari in premiera un montaj realizat pe 10 aprilie 2005, atunci cand CSU Asesoft readucea baschetul romanesc pe harta celui european cucerind Fiba Europe Cup Men! Cei mai emotionati din sala au fost Burlacu si Szijarto, tensiunea acelui meci si bucuria de dupa trezindu-le amintiri de nepretuit.

La premiera de sambata, suporterii s-au putut fotografia alaturi de eroii campioanei, au primit autografe si au fost pusi la curent cu o parte din noutatile pe care fan shopul oficial al Asesoftului (http://shop.csuasesoft.ro) le pregateste odata cu redeschiderea de pe 1 august. Si sambata si duminica, spectatorii au participat la tombole care au avut ca premii esarfe personalizate de la meciurile cu Belgacom Liege si Enisey Krasnoyarsk. Pe durata filmului, cei prezenti s-au putut racori cu sticle de Apa Talea, imbracate in tricouri personalizate cu CSU Asesoft si numele lui Catalin Burlacu.

Filmul in sine a starnit atat emotii cat si hohote de ras. De la liberele lui Kuzmanovic, la hora bucuriei, sampanie, ridicarea cupei inchinate lui Toni Alexe, la sarbatoarea din vestiar, la cea din centrul orasului si la marea petrecere. A fost o placere pentru fani si jucatori sa ii revada pe “reporterul” Paul Helcioiu, pe uriasul Bulatovic, pe explozivul Mladen Jojic, pe intreaga legiune sarba, unita cu cea romana.

Acest eveniment nu ar fi fost posibil fara sprijinul grupului Asesoft, Kaproni, TOPing Company, Artsani, Club Level One Brazi, Urban Icim, Ziarul Prahova, Prahova Tv, Radio Prahova, www.csuasesoft.ro, www.facebook.com/CSUAsesoft si a tuturor institutiilor media care au promovat actiunea organizata de SC Blue Fan Aseshow.

Catalin Burlacu: “A fost o initiative frumoasa si am retrait si acum cu emotii si bucurie acele momente. A fost o onoare pentru mine sa preiau banderola purtata de Toni Alexe si o  mandria ca alaturi de o echipa minunata i-am putut aduce trofeul cel mare drept omagiu. “

Levente Szijarto: “Pe 10 aprilie 2005, CSU Asesoft a redeschis portile Europei pentru echipele de club din Romania. Ma uitam la imagini si realizam ca timpul trece atat de repede si ca trebuie sa pretuim fiecare moment, fiecare amintire. Ceea ce am vazut azi ramane unic in baschetul romanesc.”

Ionut Urzeala, liderul galeriei Blue Generation: “A fost o aducere aminte pe cat se poate de placuta. Ma bucur ca oamenii au venit la cinema din dorinta de a avea din nou contact cu baschetul, cu Asesoft, din dorinta de a-i revedea pe eroii din 2005. A fost frumos sa revad o Sala Olimpia transformata in vulcan. Am fost la acel meci dar parca de-abia acum imi dau seama de ceea ce s-a intamplat in acea seara. Astfel de actiuni sunt binevenite pentru ca reprezinta un bun prilej pentru fani de a socializa, de a sta de vorba cu jucatorii si de a discuta despre planurile de viitor in ceea ce priveste echipa si galeria.”

(119)

Impreuna dam mai departe stirile de bine!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.