INVITAȚIE: „Crăciunul altfel“ și 1001 de emoții, într-o singură seară, la Câmpina, pe 19 decembrie!

INVITAȚIE: „Crăciunul altfel“ și 1001 de emoții, într-o singură seară, la Câmpina, pe 19 decembrie!

Vă doriți să călătoriți în prag de Sărbători? V-ar plăcea să vedeți care sunt obiceiurile altor popoare, cum sună muzica lor de Crăciun? În câteva zeci de minute, un grup de oameni talentați, cu voci minunate, cu o bună-dispoziție molipsitoare, ne vor purta pe tot mapamondul pentru a ne bucura de Colindele Lumii si Muzica Popoarelor. Ne vor învăța ce înseamnă „Crăciunul altfel“!

Totul se va întâmpla pe 19 decembrie, începând cu ora 18.00, la  Casa de Cultură „Geo Bogza“, din Câmpina. All Choir & Ballet și grupul folcloric de copii „Plai Câmpinean“ ne recomandă să lăsăm, pentru câteva ceasuri, grija cea lumească și să fim părtașii a 1001 de emoții, într-o singură seară.

Spectacolul „Crăciunul altfel”, devenit deja o tradiție la Teatrul Nottara, în ultimii trei ani, va fi jucat, în premieră, în acest an, la Câmpina.

„ALL’S  CHOIR este un ansamblu vocal ai cărui membri sunt artiști lirici profesioniști, care și-au dedicat pasiunea  și celor care nu au ajuns încă în sălile de spectacol sau de concert de la Opera Națională  sau Filarmonica «George Enescu» din București.
«O mie și una de emoții într-o singură noapte!», aceasta este promisiunea pe care o facem de fiecare dată când ne întâlnim cu spectatorii noștri.  TOTUL ESTE COR!, adică o comuniune în care ne ascultăm și în care vocea fiecăruia contează.
Spectatori mai mari, mai mici, din Câmpina, veniți să ne pregătim de sărbătoare şi…veți avea parte şi de surprize!“, ne-a garantat jurnalistul Ligia Necula, artist și PR All Choir.

Biletele au fost puse deja în vânzare la casieria Casei de Cultura „Geo Bogza”. Costurile sunt de 10 și 15 lei, datorită faptului și acest spectacol se regăsește în lista celor subvenționate de Consiliul Local și Primăria Câmpina.

La final, cei mici vor fi recompensati cu dulciuri chiar de Moș Crăciun!

Text: Liliana Maxim Minculescu

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.