Inaugurare spectaculoasă pentru Decathlon Ploieşti

Iubitorii prahoveni ai sportului au de-acum la ei acasă un magazin care le oferă posibilitatea să-şi împlinească pasiunea pentru sport. Decathlon Ploieşti şi-a deschis porţile începând din această seară, evenimentul de inaugurare fiind unul plin de surprise şi moment inedite.

Cu o suprafață de 2800 de metri pătrați, Decathlon Ploieşti este un magazine conceput pentru a fi un spațiu de viață care reuneste peste 70 de sporturi sub un singur acoperiş. Produsele marca Decathlon sunt adaptate fiecăruia, de la sportive începători până la sportivi de performanţă. În plus, cel mai mare retailer de articole sportive din Europa organizează pentru clientii sai week-end-uri de activități sportive cu acces gratuit, fiind singurul magazin de articole sportive din România cu această iniţiativă !

Seara a fost plină de surprize, publicul fiind încântat de spectacolul oferit de cluburile sportive invitate. Gimnastică ritmică, Kangoo Jumps, Karate sau Scrima, demonstraţiile tinerilor iubitori de mişcare au primit aplauzele şi felicitările tuturor invitaţilor.

Un alt moment apreciat de audienţă a fost premierea marilor sportive ai municipiului Ploieşti. Corina Ungureanu, Ana Maria Tămârjan, Tamara Costache, Carmen Herea şi Mirela Dulgheru sunt campioane ce şi-au dedicate viata sportului, care au venit să ne confirme că sportul înseamnă sănătate, vitalitate şi bunădispoziţie.

Oficialităţi, sportivi, iubitori ai sportului, toţi cei prezenţi la eveniment sunt martori ca Decathlon Ploieşti face sportul accesibil tuturor!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.