Esti licean si bun recitator? Vino la concurs

Casa de Cultură “I.L.Caragiale” a Municipiului Ploieşti organizează în data de 15 ianuarie 2013, prima ediţie a Concursului Judeţean de Recitări pentru liceeni “Ca un luceafăr am trecut prin lume”. Concursul se va desfăşura la sediul instituţiei, începând cu ora 12.00.

Regulament- Program

Casa de Cultură “I.L.Caragiale” a Municipiului Ploieşti organizează prima ediţie a Concursului de recitări „Ca un luceafăr am trecut prin lume” Dorim astfel să descoperim şi să promovăm tinerii talentaţi.

Condiţii :

Concursul este deschis exclusiv liceenilor (cursuri de zi). Pentru înscriere, candidaţii trebuie să pregătescă un text reprezentativ din creaţia eminesciană. Textul trebuie să fie bine cunoscut şi interpretat adecvat ( nu se acceptă citirea textului ). Se acceptă şi fragmente din poemele eminesciene ample: Scrisorile, Luceafărul, Rugăciunea unui dac , Memento Mori etc. Elevii interesaţi sunt rugaţi să depună o cerere în care vor specifica numele, un număr de telefon la care pot fi contactaţi, şcoala în care învaţă, textul pregătit, dacă au mai participat la concursuri şi rezultatele obţinute. Cererea va fi depusă la sediul nostru până marţi, 8 ianuarie 2013, sau trimisă pe adresa de e-mail: gelunionescu@yahoo.com.

         În cazul unui număr mare de participanţi, vom organiza o preselecţie, joi, 10 ianuarie 2013, la ora 12.00, la sediul Casei de Cultură “I.L.Caragiale” a Municipiului Ploieşti.

Juriul este alcătuit din scriitori, poeţi, profesori de limba română.

Premiile constau in cărţi şi diplome. Se vor acorda: Premiile I, II şi III şi cinci Menţiuni. La solicitarea juriului şi în cazul găsirii unor sponsori, premiile existente se pot mări şi, de asemenea, se pot acorda noi premii.

Dintre câştigători, insituţia noastră poate alege cine o va reprezenta la alte concursuri cu acelaşi profil din ţară.

Concursul va avea loc în data de 15 ianuarie 2013, la sediul Casei de Cultură „I.L. Caragiale” a Municipiului Ploieşti, la ora 12.00.

Pentru alte informaţii, persoana de contact este doamna directoare Luminiţa Avram, coordonatorul proiectului, tel.: 0730097669, sau: 0244/ 578148

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.