In Ploiesti vom avea prima bibliotecă de antreprenoriat pentru copii din România

In Ploiesti vom avea prima bibliotecă de antreprenoriat pentru copii din România

cartileIubitorii de muzică clasică, teatru, sport, fotografie sau jurnalism au șansa de a licita pentru o colecție de felicitări unicat imprimate de mâinile celor mai apreciați specialiști care își desfășoară activitatea la Ploiești.

Inițiativa Alexandrei Anton, antreprenoare în educație, fondatoarea Yuppy Koti Centre, Centrul educațional de inspirație finlandeză din Ploiești și co-fondatoare a Asociației Iubesc Ploieștii, susținută de Roxana Stănescu, specialist în vânzări, a fost aceea de a crea un business social cu impact asupra educației antreprenoriale.

Timp de nouă zile, Alexandra participă la atelierul de lucru EMPRETEC, un program internațional de dezvoltare antreprenorială și relaționare în business, susținut de Guvernul României și Conferința Națiunilor Unite pentru Comerț și Dezvoltare (UNCTAD – Geneva). Anul acesta unul dintre atelierele EMPRETEC se desfășoară la Ploiești, cu spijinul organizatoric al OTIMMC Ploiești, în cadrul Programului Național de Educație Antreprenorială EMPRETEC.

Una dintre provocările acestui atelier este aceea de a porni un business care se va dovedi profitabil în cele câteva zile de atelier, având un timp limitat și neputând alege ca domeniu de activitate ceea ce fac în viața reală. Ideea inițială a fost aceea de a crea felicitări pentru partenerii de afaceri, în semn de apreciere pentru buna colaborare din anul care se apropie de final. Dezvoltând puțin acest proiect, afacerea a devenit un business social – „Cărțile aduc Crăciunul”, în care a crescut rolul comunității și care are toate șansele să aducă beneficii reale pentru copiii din comunitate. Crearea unei biblioteci de antreprenoriat pentru copii, prima de acest fel din România, va oferi suportul necesar organizării de cursuri și ateliere pentru copii, oferindu-le acestora șansa unei educații financiare solide. Cărțile vor fi atent selectate de către o echipă specializată, iar inițiatoarea acestui proiect social se va folosi de experiența și cunoștințele sale din domeniul educației și al antreprenoriatului pentru demararea unor noi programe educaționale.

Felicitările unicat vor putea fi achiziționate la licitație, vineri între orele 9.00 – 12.00 exclusiv online, într-un cadru transparent, pe pagina de Facebook destinată acestui proiect – „Cărțile aduc Crăciunul”. Cel care va aprecia cel mai mult felicitarea și va oferi suma cea mai mare va primi acest cadou special.

https://www.facebook.com/events/801699496643388/

Alexandra Anton
alexandra.anton@yuppykoti.ro / alexandra.anton@yahoo.com

0721 54 11 12

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.