In Ploiesti, vineri va fi doborat un record modial

Valentin Luca, barmanul din finala primei ediţii a show-ului „Românii au talent“, va crea la Ploieşti cel mai mare domino – cocktail din lume, realizat din 2013 pahare de cocktail

Mall-ul Ploieşti Shopping City pregăteşte pentru vineri, 25 ianuarie, între orele 20.00- 24.00, un super spectacol de flair bartending (o artă care presupune tehnici şi mişcări speciale în manipularea instrumentelor de bar şi a sticlelor de băuturi) cu unul dintre cei mai iubiţi profesionişti ai domeniului, Valentin Luca.

Energia şi creativitatea finalistului de la „Românii au talent“ vor culmina prin crearea celui mai mare domino – cocktail din lume, realizat din 2013 pahare de cocktail.

Evenimentul va presupune ca atât cocktailurile cât şi dominoul să fie create simultan crescând astfel spectaculozitatea momentului pe care Luca Valentin şi echipa sa îl pregătesc în premieră, la Ploiesti Shopping City. Cocktail-urile vor fi non alcoolice, iar în realizarea lor se vor folosi 330 litri de suc şi 82 litri de sirop.

Intrarea pentru public este liberă.

record Luca Valentin a fost campionul mondial în Flair Bartending în 2012, deţine 3 titluri de campion naţional şi a realizat peste 1000 de show-uri în întreaga lume.

sursa: adevarul.ro

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.