Detalii privind Conferinta Maestrului Dan Puric

Peste 700 de persoane și-au exprimat dorința de a participa la conferința Maestrului Dan Puric, organizată de Fundația Comunitară Prahova în data de luni 21 Ianuarie orele 18.00.

Spectatorii vor fi așteptați în sala începând cu orele 1730, unde vor fi oferite cele 500 de cărți primilor 500 de cumpărători ai biletelor pentru aceasta conferință.

Acest eveniment are un dublu rol, în primul rând, acela de a îl aduce pe Maestrul Dan Puric în fața locuitorilor municipiului Ploiești pentru a le vorbi despre valori, moralitate și demnitate, cât și rolul de a constitui fondul “Orașul crește frumos” prin care vor fi finanțate proiecte venite din partea locuitorilor, asociațiilor, fundațiilor, școlilor, liceelor din municipiul Ploiești.

Toți participanții la eveniment vor primi un chestionar prin care vor putea opta către ce domeniu să fie direcționați banii oferiți pe bilet. Cele șase opțiuni sunt următoarele: educație, sănătate, cultură, mediu, sport și înfrumusețare urbană.

Între orele 1730 și 1755, spectatorii prezenți în sala vor fi delectați de muzica, interpretată magistral de cvartetul ARTYS din Ploiești.

Evenimentul se derulează în cadrul Programului de Dezvoltare a Fundaţiilor Comunitare în România, iniţiat şi coordonat la nivel naţional de Asociaţia pentru Relaţii Comunitare (ARC – www.arcromania.ro) şi derulat în parteneriat cu Fundaţia pentru Parteneriat (www.repf.ro) şi Fundaţia PACT – Parteneriat pentru Acțiune Comunitară și Transformare (www.fundatiapact.ro).

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.