Imbraca-te in galben si albastru!

Sezonul 2011-2012 este, fara indoiala, unul al bucuriei! Echipa ta de suflet se intoarce dupa ani de pribegie in noua-i casa, si isi rasfata suporterii cu meciuri de prim-esalon! Ca orice grupare care se respecta, FC Petrolul nu putea sa nu le ofere suporterilor sai posibilitatea de a se echipa in galben si albastru, intocmai ca favoritii din iarba!

Astfel, la magazinul oficial al clubului, din Galeriile Comerciale Winmarkt Grand Center Omnia, dar si la viitorul shop de la stadion, suporterii gazarilor isi pot achizitiona la preturi deosebite produsele oficiale lansate de club pe piata, in sezonul 2011-2012! Gama de produse disponibile se va diversifica saptamanal, totul culminand cu surprizele pe care clubul le pregateste simpatizantilor sai in perioada Sarbatorilor de Iarna!

De-acum, poti fi galben-albastru din cap pina-n picioare, poti arata ca un petrolist adevarat si it poti sustine echipa favorita din tribuna imbracat 100% identic cu „artistii” din teren. Daca esti socios, ai parte si de o reducere de 10% la orice produs achizitionat.

sursa: www.fcpetrolul.ro

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.