Conferinta Rolul Asociatiilor in Dezvoltarea Societatii

Clubul Rotary Bucuresti, in parteneriat cu Senatul Romaniei – Comisia pentru egalitatea de sanse organizeaza pe data de 23 octombrie 2012, conferinta nationala cu tema: Rolul asociatiilor in dezvoltarea societatii care va avea loc la Palatul Parlentului.

Conferinta isi propune sa aduca in dezbatere importanta si valoarea activitatilor desfasurate de asociatiile si organizatiile nonguvernamentale din diferite domenii de activitate, sa prezinte schimburi de experienta si bune practici din activitatile participantilor, sa sensibilizeze opinia publica cu privire la importanta implicarii active in cadrul asociatiilor si sa gaseasca cele mai bune solutii pentru  imbunatatirea cadrului legislativ din domeniu.

La eveniment vor participa membri ai Parlamentului Romaniei, factori de decizie de la nivel local, national si european, reprezentanti ai asociatiilor si organizatiilor nonguvernamentale din Romania, tineri si mass media. Moderatorii evenimentului vor fi Mihaela POPA, Senator, Vicepresedinte, Comisia pentru Egalitatea de Sanse si Radu ZERNOVEANU, Rotary Club Bucuresti.

Panelul va fi format din Georgeta GHEORGHE,  Asistent Guvernator, Rotary International District 2241 Romania si Republica Moldova, Filip STOICA, Presedinte, Rotary Club Bucuresti, Ecaterina ANDRONESCU, Ministru, Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Vincenzo CASTELLI,  Presedinte, Asociatia On the Road si NOVA – Consortiul National pentru Inovatii Sociale, Italia, Aurel VAINER, Presedinte, Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania.

sursa si detalii: www.stiriong.ro

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.