Festivalul”Sinaia Forever” restrictioneaza traficul in statiune

Festivalul”Sinaia Forever” restrictioneaza traficul in statiune

Traficul rutier în centrul statiunii Sinaia va fi interzis începând de miercuri, 25 septembrie, si până luni, 30 septembrie, circulatia urmând să fie deviată pe DN 1 – soseaua de centură a orasului. Măsura a fost luată pentru a permite desfăsurarea Festivalului „Sinaia Forever”.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Sinaia dat, joi, publicitătii, accesul autoturismelor va fi interzis în centrul orasului, pe Bulevardul Carol I, pe sectorul de drum cuprins între Hotel International (sens giratoriu) si Casino Sinaia, începând de miercuri, 25 septembrie, de la ora 14.00, până luni, 30 septembrie, la ora 06.00.

De asemenea, circulatia rutieră va fi oprită si pe strada Octavian Goga, de joi, 26 septembrie, de la ora 08.00, până duminică, 29 septembrie, la ora 24.00.

La cea de-a 19-a editie a Festivalul „Sinaia Forever”, care este dedicată proiectului de reabilitare a infrastructurii urbane a statiunii, sunt asteptati peste 50.000 de participanti.

Programul evenimentului include, printre altele, o paradă oficială acompaniată de fanfară, jocuri de artificii, jocuri interactive, o expozitie „vie”, un show cu flăcări al trupei Crispus si concerte sustinute de Andra, Bere Gratis & Friends, Vama, Casa Presei, Antonia, Smiley si Holograf.

Monica BOSTAN

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.