Femei și pasiuni neconvenționale!

Femei și pasiuni neconvenționale!

Niciun material nu este suficient de dur încât să reziste…în fața unei femei talentate și cu multă imaginație. Iar cine nu crede acest lucru, este invitat vineri și sâmbătă la expoziția „Femeia și pasiunile ei“, o acțiune atipică, unde feminitatea și arta capătă o cu totul altă definiție.

Cristina Dinu, Iulia Nica, Andreea Ioana Voicu, Iulia Dupu, Cristina Popescu, Mihaela Poalelungi sunt protagonistele expoziției atipice, în care ne vor prezenta că „nimic nu se aruncă, totul se transformă“ în mâinile lor.

„De şapte ani lucrez cu metale şi de aproape trei ani fac artă din metale. Am început cu restaurările de motociclete, reparaţii diverse, înlocuit piese. Am restaurat şi maşini… Am prins câteva lucrări la biserici, am făcut candelabre, am făcut cruci şi mici reparaţii la veselă, icoane…Mi-au rămas tot felul de rebuturi, resturi de materiale şi nu mă lăsa sufletul să le arunc. M-am gândit să fac altceva din ele. De câte ori m-am tot mutat cu atelierul, am zis că sunt mai uşor de transportat dacă sunt închegate într-o formă. Şi am început să lucrez …“, a mărturisit Cristina Dinu, femeia care dă metalului formă, suflet, valoare. Așa cum o fac și celelalte protagoniste ale expoziției cu materialul ales.

Simezele galeriilor de artă vor fi înlocuite, de această dată, cu hala atelierelor Colegiului „Constantin Istrati“ din Câmpina, care își vor deschide porțile publicului larg pe 15 aprilie, ora 11.00 și 16 aprilie, ora 18.00. Evenimentul este organizat de Asociația „Pro Câmpina“.
afis

Fetele vor fi susținute îndeaproape de membrii Asociației „Roata-de-Foc“, iar din boxe se va auzi doar Rock!

Intrarea este liberă, sugestiile binevenite, iar materialele reciclabile bineprimite!                                  

Liliana Maxim
Sursa foto: facebook Asociatia ProCâmpina

(112)

Impreuna dam mai departe stirile de bine!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.