Ești fan al comediei? Vino la Film4Fun, la Sinaia, între 4-7 august!

Ești fan al comediei? Vino la Film4Fun, la Sinaia, între 4-7 august!

13775931_1279021075442102_8413796650560972894_nRâsul este sănătos, râsul nu îngrașă, iar situațiile comice sunt la tot pasul. Important este să le vedem și să ne amuzăm copios… Nu trebuie să ne fie jenă de greșelile noastre, ci important este să vedem întotdeauna partea bună a paharului. O asfel de stare de bună-dispoziție, de pozitivism, de culoare, replici haioase, memorabile, imagini care vor descreți până și cele mai încruntate frunți, toate vor fi prezente la Film4Fun, eveniment organizat la Sinaia, în perioada 4-7 august.

Pentru cei care au lipsit de la edițiile precedente, festivalul este dedicat proiecțiilor cinematografice românești de scurt sau lung metraj, comedii savuroase, care ni-i aduc în prim-plan atât pe actorii consacrați, cât și pe cei aflați la început de drum. Totodată, festivalul pășește și dincolo de ecrane, prezentându-ne „fața nevăzută“ a peliculelor: de la decoruri, costumații, regie cu tot ce presupune ea, până la making-off-uri.

Ca și la edițiile precedente, Parcul Dimitrie Ghica și Casino Sinaia -„culisele“ Film4Fun – vor fi extrem de animate, cu activități dintre cele mai diverse și în care principalul rol va aparține cinefililor.

Și cum an de an, Film4Fun are și un premiant, la această ediție, laureat va fi Gheorghe Visu, cel care și-a dedicat peste patru decenii din viață filmului și teatrului românesc.

Festivalul Film4Fun este organizat de Fundația Cineremember, cu sprijinul Primăriei orașului Sinaia.

Cei interesați găsesc atașat și programul evenimentelui! Intrarea la toate proiecțiile și participarea la toate atelierele festivalului sunt GRATUITE!

(145)

Impreuna dam mai departe stirile de bine!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.