Eduard Alexe a câștigat Marele Trofeu al Festivalului Concurs „Vocea Prahovei“, ediția I

Eduard Alexe a câștigat Marele Trofeu al Festivalului Concurs „Vocea Prahovei“, ediția I

Prahova a răsunat, pe 24 mai, de voci tinere și foarte talentate, în cadrul primei ediții a Festivalului Concurs de Muzică Ușoară pentru Copii și Tineri „Vocea Prahovei“, organizat de către Consiliul Județean și Centrul Județean de Cultură Prahova. Aproape 100 de concurenți s-au înscris la această competiție, însă, în urma preselecției (16-18 mai), doar 35 s-au calificat în etapa finală, dintre care 20 la categoria de vârstă 12-15 ani, iar 15 la grupa 15-20 de ani.

Pentru ART Academy, această primă ediție a concursului a însemnat un real succes. Dintre cei patru concurenți calificați în finală și pregătiți de către Robert Marcaș, trei i-au cucerit pe membrii juriului, obținând premii importante, dintre care și Marele Trofeu al Festivalului, care i-a revenit lui  Eduard Alex Alexe (13 ani). Codruța Timiș (12 ani) s-a clasat pe locul al II-lea, iar Cristiana Nechifor (12 ani) a câștigat Premiul special.

Podiumul a fost completat de Bianca Bădoi- Prahova, tot cu Premiul special al juriului, de Eleonora Filipoiu (Ialomița) și Maria Papuc (Prahova) care s-au clasat pe locul al III-lea. Pe locul al II-lea, alături de Codruța, a urcat și Iulia Nicolae (Prahova). Premiul I a fost adjudecat de către Eduard Banu (Prahova) și Anda Arsintioaia (București).

Câștigătorii au fost recompensați cu diplome și premii în bani, care au variat de la 400 la 2000 de lei.

Felicităm toți elevii ART Academy pentru premiile obținute! Rezultatele obținute la toate concursurile de acest gen reprezintă o convingere a faptului că ideea ce a stat la baza fondării ART Academy, aceea de a realiza performanță, este îndeplinită cu fiecare trofeu câștigat de elevii noștri”, a declarat Robert Marcaș (foto), profesor de canto și fondator ART Academy și cel care cucerește premii pe bandă rulantă cu elevii săi la toate concursurile de profil și cel care este și îndrumătorul lui Florin Nae (foto), tânărul prahovean calificat în finala „Românii au talent!“, care se va desfășura pe 2 iunie.

Cei care i-au ascultat și apreciat pe copiii și tinerii care au participat la această primă ediție a festivalului-concurs au fost: Luminița Anghel, președintele juriului, Adela Dumitrache, profesor de canto și interpret de muzică populară, Vlad Mateescu, directorul Filarmonicii „Paul Constantinescu“ Ploiești, Larisa Cîmpeanu, prezentator TV, și solistul de muzică ușoară Joli Bharta.

Luminița Anghel și Raluca Ocneanu au fost cele care au destins și încântat publicul cu recitalurile pe care le-au susținut în cadrul evenimentului.

 

Liliana Maxim Minculescu
Foto: arhiva personală Robert Marcaș și Eduard Alexe

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
  1. […] Eduard Alexe a câștigat Marele Trofeu al Festivalului Concurs „Vocea Prahovei“, ediția I […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.