Echipa „Visuri la cheie“ face minuni pentru familia Jitaru, din Câmpina! Și totul a plecat de la gestul micuței Andra…

Echipa „Visuri la cheie“ face minuni pentru familia Jitaru, din Câmpina! Și totul a plecat de la gestul micuței Andra…

Pe când avea doar 10 ani, Andreea Jitaru primea cea mai dureroasă lovitură a vieții. Tatăl, care era totul pentru ea, după ce mama o părăsise de ceva vreme, murea în urma unui accident. Anii au trecut, durerea s-a cicatrizat, sufletul și educația primite și-au pus amprenta conturând un om minunat, generos. Devenită mamă, Andreea și-a educat fiicele în același fel cum a fost și ea învățată: să facă bine fie cu mult, fie cu puțin, celor care au mai puțin decât au ele, dar care au atât de multă nevoie de o mână de ajutor. Și astfel am cunoscut-o pe micuța Andra, care impresionată de drama unui prieten de familie, aflat într-o cruntă luptă cu cancerul (din păcate, Gabi Popa a pierdut această luptă), și-a scos la licitație icoanele pictate pe sticlă…Gestul avea să-i impresioneze pe mulți. 

Iar dacă pentru Andreea viața avea să devină mai grea, la vârsta de 10 ani, cu o ciclicitate uimitoare, aceeași viață se conturează frumos de acum pentru Andra, care are … 10 ani, dar și pentru familia ei. Și asta pentru că textele prezentate aici despre familia Jitaru au trecut granițele unei simple lecturi, devenind un proiect frumos pentru echipa „Visuri la cheie!“ (vezi foto echipa de filmare, mai jos) care s-a oprit la Câmpina într-o zi a Fericirii, 20 Martie. O zi care va schimba apartamentul în care trăiesc cei patru membri ai acestei familii-exemplu, dar cu o poveste de viață demnă de un bestseller.

Despre această familie, despre gestul micuței Andra ați putut citi atât pe www.promovamprahova.ro, cât și pe facebook, pagina grupului „Pentru Tine!”, grup de voluntariat în cadrul căruia cei patru sunt printre cei mai activi membri!

Cei care vor să afle mai multe detalii, de ce merită acești oameni o astfel de răsplată, pot accesa link-urile de mai jos.

http://promovamprahova.ro/andra-jitaru-de-numai-10-ani-isi-scoate-la-licitatie-icoanele-pictate-pentru-a-l-ajuta-pe-gabriel-popa-sa-invinga-cancerul/

http://promovamprahova.ro/povestea-din-spatele-donatorului-familia-jitaru-din-campina-modelul-oamenilor-care-au-atat-de-putin-dar-fac-atat-de-multe/

http://promovamprahova.ro/fetita-cu-suflet-de-aur-inca-o-icoana-scoasca-la-licitatie-de-andra-jitaru-pentru-a-si-ajuta-prietenul-de-familie-in-lupta-cu-cancerul/

Așteptăm cu mare nerăbdare să vedem cum se vor schimba apartamentul și viața familiei Jitaru odată cu difuzarea emisiunii „Visuri la cheie!“, la PRO TV, în cadrul noului sezon, și îi așteptăm de la mic la mare să ne fie alături, în continuare, în campaniile noastre.

Text: Liliana Maxim Minculescu

Credit foto: Mircea Scorțeanu

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
  1. […] CITIȚI: Echipa „Visuri la cheie“ face minuni pentru familia Jitaru, din Câmpina!  […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.