Doua reprezentante ale CSM Ploiesti la Lotul National de Gimnastica Ritmica al Romaniei

Livia Harcan si Cesima Nechifor participa in aceste zile la un stagiu de pregatire centralizata la Lotul National de Gimnastica Ritmica al Romaniei.

Legitimate la Clubul Sportiv Municipal Ploiesti cele doua gimnaste sunt multiple medaliate in campionate nationale si internationale.

Talentul nativ dublat de seriozitate, ambitia si tenacitatea celor doua sportive au atras atentia specialistilor in gimnastica ritmica din Romania fiind nominalizate, la inceputul anului 2012 ca tinere sperante ce pot reprezenta Romania in competitii de inalt nivel.

La acest cantonament ce se va desfasura la Bucuresti, intre 18 iunie si 2 iulie, vor participa 11 gimnaste junioare ce se vor pregati cu antrenori din Ucraina, tara cu veche traditie in gimnastica ritmica.

Alaturi de gimnaste vor fi prezenti si antrenorii de club pentru a stabili impreuna o linie metodica comuna in pregatirea acestor sportive, linie care va trebui respectata cu strictete in antrenamentele de la club stiut  fiind faptul ca ritmica romaneasca nu detine resursele necesare pentru a sustine un lot national de junioare intr-un centru national de pregatire.

 

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.