Din nou, pe baricade, Pentru Tine!

Din nou, pe baricade, Pentru Tine!

Grupul de voluntariat „Pentru Tine!“ a sunat, din nou, mobilizarea. De data aceasta, ne adunăm în a aduce un strop de lumină și bucurie, în pragul Sărbătorilor de Paște, familiilor care sunt în impas, copiilor pentru care „Iepurașul“ rămâne doar la stadiul de poveste, bătrânilor neputincioși și singuri. Ne vom axa atât pe cazuri individuale, cât și pe cele colective de la centrele de plasament, respectiv îngrijire.

Așa cum v-am obișnuit din acțiunile noastre precedente, cazurile pe care le-am identificat sau care ne vor fi aduse în atenție, vor fi verificate de către noi, iar povestea lor, fie una cu caracter umanitar, fie una motivațională, va prezentată publicului larg.

Așteptăm și din partea cititorilor informații despre persoanele din jurul lor care trec, momentan, prin clipe grele și pe care, prin mobilizarea noastră, le putem ajuta să depășească acest prag. Facem și de această dată precizarea că scopul nostru este cel de a-l învăța pe om să „pescuiască“ și nu de a-i oferi „peștele“ gata prins. De aceea încercăm ca la fiecare campanie să ajungem la cazuri noi și mai puțin la persoanele care s-au obișnuit să (ne) aștepte.

În momentul în care te implici în astfel de demersuri, nu prea mai poți spune „pas“. Atât voluntarii, donatorii, partenerii, cât și  cei care speră să aibă o rază de bucurie de Sărbători, ne așteaptă! Ne așteaptă cu noi cazuri, noi povești, noi dorințe de a face un bine! Un bine, care e drept, se întoarce înzecit, cu precădere în sfera sufletească!

În privința produselor/obiectelor colectate, acestea sunt: produsele de igienă și îngrijire corporală, dulciuri și alimente neperisabile, jucării și materiale de construcții. Punctele de colectare vor și de această dată în Ploiești și Câmpina.

 

Detalii despre campanie, precum și fiecare pas pe care noi îl facem, le puteți găsi pe pagina de facebook a Grupului  „Pentru Tine!“ , dar  le puteți afla și contactându-l pe Cristi Minculescu, la 0726279537.

Noi suntem PENTRU TINE, de PAȘTE!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.