Design thinking la Ploiești

Design thinking la Ploiești

 Evenimentul de deschidere- joi, 13 iulie 2017, ora 17:00, la The Shamrock Pub,maratonul de implicare creativă (mic) – Ploiești 2017

PROIECT REALIZAT DE UN GRUP CREATIV ÎN PARTENERIAT CU FUNDAŢIA COMUNITARĂ PRAHOVA

Mic (maratonul de implicare creativă) este o inițiativă care își propune să sprijine activ comunitatea prin design. Ținta maratonului o constituie asociațiile non-guvernamentale care, prin această întâlnire, vor putea beneficia de un pachet de servicii de design personalizat.

Maratonul se va desfășura pe durata a trei zile, timp în care 15 creativi vor răspunde brief-urilor venite din partea a 5 asociații. În perioada 13-16 iulie 2017, Ploieștiul devine gazdă a grupului creativ alcătuit din designeri, arhitecți și artiști pasionați.

Vă așteptăm joi, 13 iulie 2017, ora 17:00, la The Shamrock Pub, la lansarea maratonului de implicare creativă.

Ne propunem să ne cunoaștem și împreună să parcurgem un demers in urma căruia sa putem defini termenul de design. Vom prezenta studii de caz și vom vorbi despre design thinking și despre cum capătă contur un astfel de proces creativ cu invitatul nostru special, Andrei Carcea, fondatorul Studio Kort. De asemenea vom prezenta membrii echipei mic, cei care timp de 3 zile vor participa activ la maraton si vom cunoaște si asociațiile participante la eveniment. Hai la mic si hai sa iei parte la prima întâlnire de design thinking din Ploiești.

Pentru mai multe informații despre „maratonul de implicare creativă – Ploiești 2017”:

https://mic.fundatiacomunitaraprahova.ro/ 

Fundaţia Comunitara Prahova unește cauzele care contează cu oamenii cărora le pasă din dorința de a îmbunătăţi viaţa locuitorilor judeţului Prahova. Fundaţia dezvoltă proiecte  pentru implicarea prahovenilor în dezvoltare a comunităţii şi valorificarea resurselor (financiare, de expertiză, de timp etc.). Fundaţia Comunitară Prahova  s-a înfiinţat în 2013 şi este parte dintr-o mişcare naţională, alături de alte unsprezece fundaţii comunitare din țară. Pentru mai multe detalii, vizitați: www.fundatiacomunitaraprahova.ro.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm contactați:

 

Bogdan Ioniţă

designstudio@bogdan-ionita.com

0724790136

 

Bianca Dăniță

bianca@fundatiacomunitaraprahova.ro

0736351513

(56)

Impreuna dam mai departe stirile de bine!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.