Dascal ploiestean la Oxford

Desi invatamantul romanesc este pe „avarii”in Romania, totusi mai sunt si dascali a  caror truda,seriozitate si profesionalism sunt apreciate. Sorina Monica Andrei,cadru didactic la Grupul Şcolar de Servicii „Sfântul Apostol Andrei”a reusit performanta de a se califica intr-o gala selecta a profesorilor instruiti de una dintre cele mai faimoase institutii de invatamant din lume.
Prahoveanca noastra a participat in perioada 4-15 iulie, la stagiul de formare profesională „English for Effective Comunication”, care a avut loc în oraşul universitar Oxford din Marea Britanie.Cursul de 46 de ore a fost desfasurat pe o perioada de 2 saptamani la faimoasa „Lake School of English”unde Sorina  a castigat in urma calificativelor obtinute la etapele de evaluare atat scrise cat si orale   un certificat de participare atestat în conformitate cu Cadrul European de Referinţă pentru Limbi Străine.
Acest curs organizat de britanici i-a oferit profesoarei Sorina Monica Andrei sansa ,benefica nu doar pentru ea dar si pentru invatamantul romanesc, de a cunoaste si a folosi cele mai noi metode de invatare utilizate in marile centre universitare europene. Un alt castig, benefic cum am spus si pentru invatamantul romanesc, este posibilitatea ca in viitor Sorina sa pastreze legatura cu centrul de formare din Oxford atat prin schimburi de idei cat si prin vizite alaturi de elevii sai.

Cristian Marin

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.